Hírmorzsák 2018-09-28 (22:45)

Manu Ginobili nem akar edzősködni - legalábbis most még biztosan nem. LeBron azért kötelezte el magát hosszútávra a Lakershez, mert tudta, hogy nem lesz azonnal bajnokesélyes a csapat. Eric Gordonnal már a hosszabbításról tárgyalt a Rockets. Denzel Valentine 1-2 hétig nem játszik (boka). Stan Van Gundy az ESPN-nél fog dolgozni. Shareef O'Nealnek meg kell műteni a szívét, kihagyja a teljes idényt. Új játékos Orlandóban.

Tom Orsborn (San Antonio Express-News) értesülései szerint Manu Ginobilinek esze ágában sincs edzősködni jelenleg a San Antonio Spursnél. Mint ismert, a nemrég visszavonuló argentin dobóhátvédet meghívták a csapat szokásos edzők közötti összetartására. Ginobili annyit mondott erről, hogy nem tudta visszautasítani a lehetőséget, hiszen a másik oldalról is láthatta a játékot - örömmel fogadta el a meghívást, és jó döntést is hozott.

Szintén a San Antonióhoz kapcsolható, hogy Dejounte Murray mellett Jakob Pöltl és Derrick White 2019/20-as csapatopcióját is lehívták.

Brian Windhorst (ESPN) információi szerint LeBron James azért kötelezte el magát hosszútávon is a Los Angeles Lakershez, mert tudta, hogy a franchise-nak több idő kell, mire bajnokesélyes együttest épít köré. James a hírek szerint felmérte, hogy az első évben nem lesz reális esélyük az aranygyűrűk megszerzésére, de úgy érzi, hogy több éve van még pályafutása csúcsából. Maga az érintett el is mondta, hogy nem vár semmit az ismeretlenen túl, és meg kell dolgozni azért, amit az ember szeretne megszerezni.

A Houston Rockets képviselői már idén nyáron megkeresték Eric Gordont a szerződéshosszabbítással kapcsolatban, de a játékos Jonathan Feigennek (Houston Chronicles) elmondta, hogy semmi komoly beszélgetés nem zajlott. Minél hosszabb ideig akar a Rocketsnél maradni, de majd minden megoldódik magától - még két éve van jelenlegi kontraktusából. Azt is hozzátette, hogy meglátjuk, hogyan alakul majd a következő két szezon, de jelenleg úgy érzi, hogy pályafutása hátralévő részét szívesen játszaná Houstonban.

A Chicago Bullsnál Denzel Valentine bal bokája kiment a keddi edzésen, ezért 1-2 hétig pihennie kell a játékosnak.

Az Orlando Magic leigazolta Devin Davist, és kitette keretéből Gabe Yorkot - előbbi a Houston egyetemenről került ki idén nyáron.

A New York Post jelentette, majd maga az érintett megerősítette, hogy Stan Van Gundy az ESPN-nél fog dolgozni a most következő idényben.

A végére pedig egy szomorú hír maradt: Shaquille O'Neal fiának, Shareef O'Nealnek szívműtétje lesz, és a teljes idényt kihagyja. Shareef a TMZ Sports videójában elmondta, hogy a minap rutinvizsgálata volt, ahol a UCLA orvosai találtak nála egy szívproblémát, ezért kés alá kell feküdnie - a szezonban nem fog játszani, de nem kell befejeznie pályafutását.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus