Hírmorzsák 2018-09-30 (21:45)

Thibodeau megpróbálta elhúzni a problémák megoldását az edzőtáborig - nem sikerült. Steve Kerr szerint ő soha nem lenne edző és GM egyszerre, nem érezné kényelmesen magát. Megvan a Lakers ma éjszakai kezdő ötöse. Új játékos New Orleansban.

Nick Friedell (ESPN) értesülései szerint a Minnesota Timberwolves vezetőedzője, Tom Thibodeau nem tudta eltitkolni a média elöl az öltözőbeli problémákat. A hírek szerint Karl-Anthony Towns és Andrew Wiggins nem tudtak folyamatosan olyan intenzitással játszani, amit Jimmy Butler tisztelni tudott, és ebből lettek a gondok. A tréner abban reménykedett, hogy össze tudja tartani a keretet a nyár folyamán, és az edzőtáborban megoldja a problémákat, de Butlernek elege lett a helyzetből, és mint ismert, cserét kért.

A Golden State Warriors vezetőedzője, Steve Kerr azt nyilatkozta az előbb említett Friedellnek (ESPN), hogy azért akart tréner lenni, mert ez sokkal könnyebb, mint a GM-kedés és néhány azzal járó döntés meghozatala. Nagyszerű GM-je van most a gárdának Bob Myers személyében, és minden vezetőségi döntést közösen hoznak meg, amiből ráadásul rengeteget tanult. Szerencsés helyzetben vannak, de az NBA-ben mindenkinek vannak rendkívül nehéz időszakai. Biztos abban, hogy van olyan ember, aki sikeres lehet GM-ként és edzőként egyszerre, de önmagát nem tartja olyannak, aki ezek közé az illetők közé tartozna - sok minden függ a körülményektől, a csapaton belüli kapcsolatoktól, de ő nem érezné magát kényelmesen.

A Los Angeles Lakers első előszezonmeccsét játsza ma hajnalban, a gárda találkozójára pedig óriási az érdeklődés, hiszen LeBron James is ott lesz a parketten - Bill Oram (The Ahtletic) értesülései szerint Rajon Rondo, Kentavious Caldwell-Pope, Brandon Ingram és JaVale McGee lesznek még a kezdők James mellett.

A New Orleans Pelicans leigazolta Brandon McCoy-t - a center nem kelt el az idei drafton.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus