Hírmorzsák 2018-10-16 (22:30)

Alvin Gentry szerint Anthony Davis a legértékesebb játékos, senkiért nem cserélnék el, még Beyonce-ért sem. Klay Thompson nem fog árengedményt adni a Warriorsnak, a csapat is tudja ezt. Russell Westbrook nem játszik ma éjszaka. Steph Curry szerint az egész idény legfurcsább estéje a gyűrűátadó ceremónia. Marcus Morris PO-hangulatra számít ma a Sixers ellen. A Knicks még mindig elcserélné Courtney Lee-t. Megvan a Rockets mezszponzora. Vucevic szerint sokkal pozitívabban értékelnék a teljesítményét, ha ugyanezeket a számokat hozná, de közben a csapata nyerne.

Zach Lowe (ESPN) forrásai szerint a Golden State Warriors dobóhátvédje, Klay Thompson nem akar engedményt adni csapatának jövő nyáron, amikor szabadügynök lesz, de a hírek szerint a Warriors is úgy számol, hogy Thompsonnak maximumot kell adniuk - egyelőre egyébként minden arra mutat, hogy maradni fog a Golden State-nél.

Az Oklahoma City Thundernél most már biztos, hogy Russell Westbrook nem fog játszani a ma éjszakai, Warriors elleni szezonnyitón.

A Warriors-Thunder mérkőzésen lesz egyébként a gyűrűceremónia, és a Golden State kétszeres alapszakasz MVP-je, Steph Curry azt mondta, hogy szerinte ez az egész év legfurcsább estéje. Egy olyan dolgot ünnepelnek meg, ami hónapokkal korábban történt - ilyenkor át kell érezni a közönség energiáját, de utána le kell venni az aranygyűrűket, majd két és fél perc bemelegítés után egy olyan gárda ellen kell játszani, amely végignézte az egész ünnepséget, és szeretné legyőzni őket.

A szezon nem a Warriors-Thunder összecsapással kezdődik, hanem a Boston Celtics és a Philadelphia Sixers csatájával. A Boston csatára, Marcus Morris azt nyilatkozta az nba.com-nak, hogy elég komoly ütközetre és energiákra számít. Unja már, hogy 10 napja nincs semmi komolyabb megmérettetés, úgyhogy nagyon várja már a meccset, amelyen kitűnő hangulatra számít, olyanra, amilyen a PO-ban szokott lenni.

Szintén Lowe hozta a hírt, hogy a New York Knicks továbbra is szeretné elcserélni Courtney Lee-t - 12.7 millió dolláros szerződése van 2019/20-ra, ezt szeretné kitakarítani a Knicks, hogy minél több helye legyen a sapka alatt.

A Los Angeles Lakers lehívta Kyle Kuzma, Josh Hart, Lonzo Ball és Brandon Ingram 2019/20-as csapatopcióit.

A Houston Rocketsnek megvan a mezszponzora, amely a ROKiT Phones nevű cég.

A New Orleans Pelicans vezetőedzője, Alvin Gentry azt nyilatkozta szupersztárjáról, Anthony Davisről, hogy ha nem akarja valaki a legjobb játékosnak hívni, akkor a legértékesebb - senki nincs a ligában, akire elcserélnék, és a ligán kívül sincs ilyen ember, még Beyonce sem. Márpedig ha érte nem adják Davist, akkor valószínűleg érinthetetlen kategória.

Az Orlando Magic centere, Nikola Vucevic az nba.com munkatársával beszélt, akinek elmondta, hogy ha ugyanilyen statisztikákat hozott volna az elmúlt években, de emellett a csapat nyer, akkor sokkal pozitívabban beszélnének róla, mert ott lennének mögötte a sikerek. A montenegrói szerint a siker mindent megváltoztat, úgyhogy reményei szerint idén több győzelmük lesz, és változtatni fognak az előző évekhez képest. Minden egyéni dolog sokkal többet ér, ha győzelem van mögötte, mint ha vereség.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus