Hírmorzsák 2018-10-17 (23:10)

Kevin Durant szerint a Warriorsnak nem kell már semmit bizonyítania felé - unja a kérdéseket a jövő nyárral kapcsolatban. A Clippers vezetősége több Warriors meccsre ellátogat Durant miatt. Michael Malone-nal hosszabbított a Nuggets. A Suns egy második köröst adott TJ McConnellnek. Kevin Garnett megérti Jimmy Butlert, Glen Taylorhoz is volt pár keresetlen szava. 

Shams Charania (The Athletic) értesülései szerint a Denver Nuggets vezetőedzője, Michael Malone szerződéshosszabbítást írt alá a csapattal - az eredeti kontraktusa ebben az idényben járt volna le.

Keith Pompey (Philadelphia Inquirer) forrásai szerint a Phoenix Suns az elmúlt hetekben megpróbálta megszerezni TJ McConnellt a Philadelphia Sixerstől, de csak egy második körös picket adtak volna a csereirányítóért. Pompey úgy tudja, hogy az előző idény közben a Cleveland Cavaliers is megpróbált cserélni McConnellért.

A Golden State Warriors sztárja, Kevin Durant Chris Haynesnek (Yahoo Sports) elmondta, hogy semmilyen meggyőzésre vagy plusz dologra nincs szüksége a bajnoktól, pontosan tudja, milyen a klub és mit tud nyújtani. Azt is elmondta, hogy kezd belefáradni a jövőjét firtató kérdésekbe, csak játszani szeretne. A médianapon elmondta, amit szeretett volna, ennek ellenére minden városban megkérdezik tőle ugyanazt, hogy mi lesz a jövő nyár során, amiből kezd elege lenni.

Ugyancsak Duranthez tartozik, hogy Haynes információi szerint a Los Angeles Clippers vezetőségi tagjai több Golden State meccsre is ellátogatnak majd ebben a szezonban - Kevin Durantre akarnak rámenni a nyáron.

A Minnesota Timberwolves ikonja, Kevin Garnett a TNT műsorában azt mondta, hogy teljesen megérti Jimmy Butlert, akinek ráadásul Glen Taylorral kell dűlőre jutnia, aki Garnett szerint "sz*rt sem tud a kosárlabdáról". KG szerint Taylor ahhoz nagyon ért, hogyan kell pénzt csinálni, de a sportághoz köze nincs.

A végére pedig a Portland TrailBlazers maradt, amelyet továbbra is a Vulcan Sports birtokol majd Paul Allen halála után. Tim Booth (Associated Press) úgy tudja, hogy Paul testvére, Jody Allen lesz az örökös, és ő sokkal jobban ragaszkodik a Seattle Seahawkshoz, mint a Blazershez.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus