Hírmorzsák 2018-10-18 (12:00)

Carmelo Anthonynak leginkább mentálisan nehéz elfogadnia, hogy csereként számítanak rá - Mike D'Antoni dicsérte új játékosát. Jimmy Butlert már csak a játék érdekli és az, hogy nyerjenek. Luke Walton szerint nemcsak az a fontos, hogy a legjobb formában legyen a Lakers az alapszakasz végén, hanem azt is szeretnék, hogy LeBron James minél frissebb legyen. Kyle Kuzma aláírt a GOAT-tal. Kobe Bryant kikerült egy filmfesztivál zsűrijéből a 2003-as, erőszaktevős ügye miatt. Tim Frazier újra a Pelicansnél, Troy Williams kárára.

A Houston Rockets új játékosa, Carmelo Anthony a ma hajnali, New Orleans Pelicans elleni 131-112-es vereséget követően elmondta, hogy leginkább mentálisan nehéz feldolgoznia azt, hogy csere, teljesen máshogy kell készülnie egy-egy meccsre. Ettől függetlenül minden azon múlik, hogy hogyan reagál a kihívásra, és elfogadja-e, hogy ez a helyzet, márpedig elfogadja. Sokkal inkább az érdekli, hogy mit tehet a csapatért, nem az, hogy csak menjen, és csinálja, amit jónak lát. Minden mérkőzés kihívás lesz, de gyorsan meg fogja szokni.

A vezetőedző, Mike D'Antoni annyit mondott erről, hogy tudja, hogy nem ideális a helyzet, mert egy Hall of Famerről van szó, és elég nagy változás ez Melónak, de igazat mondott szerinte. Azt mondta, hogy mindent megtesz a csapatért, ezt meg is teszi, és most ez a legjobb lehetséges opció - az is lehet, hogy a későbbiek során nem ezt a hozzáállást fogják Anthonytól kérni, de most olyan emberük van Melóval, aki tavaly nem volt adott, ami jó. Tudja ő is, hogy nehéz Anthony helyzete, de nagyra értékelik, hogy segít nekik megpróbálni bajnoki címet nyerni.

A Pelicans lehívta waiverről Tim Fraziert, és kitette keretéből Troy Williamst - az irányító 2016-ban egyszer már volt a Pelicans játékosa, akkor 81 meccsen 8.3 pontot, 5.6 gólpasszt és 3.0 pattanót átlagolt.

A Minnesota Timberwolves sztárja, Jimmy Butler a San Antonio Spurs elleni szezonnyitó előtt már csak a játékra koncentrált: azt mondta, csak az érdekli, hogy csatába induljon társaival, és a tőle telhető legtöbbet nyújtsa annak érdekében, hogy nyerjenek. Úgy érezte, hogy az intenzitással nem lesz probléma, fel fognak pörögni, de ha nem, akkor nyilván majd látszódni fog rajta a pályán, mert jelezni fogja a többiek felé.

A Los Angeles Lakers vezetőedzője, Luke Walton Dave McMenaminnel (ESPN) beszélgetett, akinek elmondta, hogy nemcsak a legjobb formájukat akarják hozni a szezon végén, de azt is biztosítani akarják, hogy LeBron James egészséges és a lehető legfrissebb legyen. A tréner szerint James játékideje majd változhat a szezon során, függően attól, hogyan állnak a tabellán, és az idény mely részében járnak, de megpróbálják okosan beosztani a játékperceit. Ha sérülés van, lehet, hogy pihentetik LeBront majd, de csak azért nem pihentetnek, hogy elmondhassák ezt, csak akkor, ha fizikailag vagy mentálisan szükség van erre.

A Lakers játékosa, Kyle Kuzma a GOAT nevű viszonteladóval szerződött le - a cég arról híres, hogy egyedi, különleges cipőket gyárt, ezeket fogja hordani Kuzma ebben az idényben.

És a végére is közvetve az aranysárga-lilák maradtak: Kobe Bryantet kivették az Animation is Film Festival zsűrijéből, miután egy online tiltatkozás érkezett Bryant 2003-as erőszaktevős ügye miatt. Bryant tudomásul vette a döntést, de közleményében leírta, hogy ez csak még inkább motiválja.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus