Hírmorzsák 2018-10-19 (21:45)

LeBron James a Blazers elleni vereség után a Lakers játékának pozitívumairól beszélt - szerinte nem lesz olyan gyors az összeszokás, mint azt sokan gondolják. LeBron nem akar pihenni, sokat is fog játszani. Joel Embiid az #NBATwitter Hall of Fame első tagja lett. Two-way szerződések: Lakers, Pacers, Kings.

A LeBron James-féle Los Angeles Lakers elvesztette első mérkőzését, a Portland TrailBlazers 128 pontot dobva verte az aranysárga lilákat. LeBron azt nyilatkozta a találkozót követően, hogy tetszett neki, hogy visszakapaszkodtak a meccsbe 10 pont fölötti hátrányból, tetszett neki az a küzdőszellem, amit a meccs bizonyos szakaszaiban mutattak és a labdajáratás, ezek pozitív dolgok voltak. Voltak olyan szegmensek is, amiket csinálhatnak jobban, sokkal jobban kell pattanózniuk, és volt néhány eladott labdájuk is, de erre számított is, még most próbálnak összeszokni. Ez utóbbiról azt is elmondta, hogy nem fog olyan gyorsan megtörténni, mint ahogyan páran számítanak rá - időbe fog telni, mire eljutnak oda, hogy csukott szemmel is tudják, hol van a másik

James a mérkőzés előtt is megszólalt: mint arról volt szó nemrég, Luke Walton elmondta, hogy az a legfontosabb a Lakersnek, hogy LeBron friss legyen a rájátszás előtt, ezért majd figyelni fogják a játékidejét. James annyit mondott erre, hogy ő mindig friss - minden edzője azon van, hogy a lehető legfitebb állapotban tartsa, hiába mondja mindenkinek, hogy akármennyit képes játszani, úgyhogy rájuk hagyja a döntést. Walton azért LeBron perceinek figyelése mellett azt is elmondta, hogy sokat fog játszani James, ez biztos, és az edzőtábor alatt is úgy nézett ki, hogy minél többet dolgoztak, és minél jobban közeledett az idény, annál frissebb, gyorsabb volt LeBron, és annál magasabbra ugrott, pedig ez általában fordítva történik.

Ha már a Lakers: a csapat kitette keretéből Travis Weart, és two-way kontraktust adott Johnathan Williamsnek. Az Indiana Pacers CJ Wilcoxot tette szabadlistára, és amint arról már volt szó, Davon Reeddel kötöttek two-way megállapodást. A Sacramento Kings Troy Williamsnek ad ugyanilyen szerződést, ha lekerül waiverről - őt a New Orleans Pelicans tette ki nemrég.

A végére pedig a Philadelphia Sixers centere, Joel Embiid maradt, aki bekerült az #NBATwitter Hírességek Csarnokába - ő az első beiktatott, íme a trófeája:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus