Hírmorzsák 2018-10-26 (12:15)

A Rockets négy első köröst ajánlott Jimmy Butlerért. James Harden két meccset hagy ki, James Ennis is, Nené pedig legalább két hétig nem lesz még bevethető. Luke Kennardnak valószínűleg kiugrott a válla. 2 dollárba került egy jegy a Cavs-Netsre. Kevin Durantet már próbálják győzködni, hogy igazoljon a Knickshez.

Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette hajnalban, hogy a Houston Rockets olyan ajánlatot tett Jimmy Butlerért, amelyben a texasiak kisebb lottery védettséggel négy első köröst adnának a Minnesota Timberwolvesnak a swingmanért - természetesen hosszútávra akarják megszerezni, nem csak erre az idényre.

Tim MacMahon (ESPN) hozta a hírt tegnap este, hogy bár eleinte arról volt szó, hogy maximum egy mérkőzésen nem szerepel majd a Rockets sztárja, most úgy tűnik, hogy James Harden két meccset hagy ki combhajlító-húzódása miatt. A Houstonnál James Ennis ugyanennyit hagy ki, mindkét játékost a jövő héten vizsgálják majd újra, Nenére viszont még legalább két hétnyi pihenő vár. Ugyanez a témakör, hogy a Detroit Pistonsnál Luke Kennardnak valószínűleg kiugrott a válla, miután kapott egy elzárást Tristan Thompsontól ma hajnalban, a Cleveland Cavaliers ellen.

A TMZ Sports hozta nyilvánosságra tegnap, hogy a Clevelandnél némileg visszaesett az érdeklődés a csapat iránt: a Brooklyn Nets elleni találkozóra már 2 dollárért lehetett jegyeket kapni a Quicken Loans Arenában - LeBron James távozása és az ezzel együtt járó sikertelenség meghozta a negatív hatását.

A végére pedig Kevin Durant maradt, akit New Yorkban már elkezdtek megpróbálni meggyőzni, hogy jövő nyáron a Knickset válassza majd. Maga az érintett azt mondta, hogy nem igazán tudja, hogyan kellene reagálnia erre - nagyon jó meg minden, és nem akar tiszteletlen lenni, de az ilyen dolgok nem igazán hatják meg. Azt is hozzátette Durant, hogy ilyen a mai NBA, sokan már a jövőre és a következő szabadügynökpiacra gondolnak, úgyhogy megérti ezeket.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus