Hírmorzsák 2018-11-01 (22:00)

JR Smith cserét kért a Cavstől - úgy tűnik, nem bünteti a liga. Hivatalos: Cleveland rendezi a 2022-es All-Star gálát. A Sixers elengedi Furkan Korkmazt, az elcserélése is felmerült. Kawhi Leonard szerint az igazán fontos meccsek áprilisban, májusban és júniusban vannak - úgy tűnik, hogy vasárnap játszani fog a Lakers ellen. James Harden talán holnap este visszatérhet. A rivális vezetők úgy számolnak, hogy Klay Thompson marad a Golden State-nél. Draymond Green még egy Év Védője díjat akar nyerni. A Memphis kitette Andrew Harrisont. Megjöttek a Thunder és a Timberwolves City Edition mezei is. (videó)

A Cleveland Cavaliers dobóhátvédjét, JR Smith-t ma megkérdezték, hogy szívesen venné-e, ha elcserélnék, amire azt mondta, hogy igen, és ezt a klub is tudja. Nem akarják, hogy Clevelandben legyen, úgyhogy nyilván azonos állásponton vannak. Adrian Wojnarowski (ESPN) értesülései szerint a liga megbüntetheti Smith-t ezért a kommentjéért - nyíltan nem lehet cserét kérni. Adam Silver commish Shams Charaniának (The Athletic) azt nyilatkozta, hogy nem számít arra, hogy ebből büntetés lesz.

Közben Silver nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy 2022-ben Cleveland városa rendezi az All-Star gálát.

Szintén hasonló pletyka, hogy Keith Pompey (Philadelphia Inquirer) információi szerint a Philadelphia Sixers elcserélheti Furkan Korkmazt, miután nem hívta le a török játékos 2019/20-as csapatopcióját. Ugyanez a téma: a Denver Nuggets lemondott Tyler Lydon 2019/20-as csapatopciójáról, így a 2017-es draft 1/24-ese szabadügynök lesz az off-szezonban.

A Washington Wizardsnál ma este Dwight Howard és Markieff Morris is játszanak. A Houston Rocketsnél abban bíznak, hogy James Harden szombat éjszaka, a Chicago Bulls ellen visszatérhet combhajlító húzódását követően.

A Toronto Raptors sztárja, Kawhi Leonard a back-to-backek mindkét felén még nem játszik, de Josh Lewenbergnek (TSN) azt nyilatkozta, hogy elég hosszú a szezon, az igazán fontos mérkőzésekre pedig áprilisban, májusban és júniusban kerül sor. Még nem tudja biztosan, de úgy tűnik, hogy szülővárosában, Los Angelesben pályára fog lépni vasárnap a Lakers ellen.

Kevin O'Connor (The Ringer) forrásai megerősítették azokat a korábbi híreket, miszerint Klay Thompson minden bizonnyal marad a Golden State Warriorsnél. O'Connor több vezetővel is beszélt a ligából, és mind azt mondták neki, hogy sokkolná őket, ha Thompson lelépne a bajnoktól.

Ugyancsak a Golden State-hez kapcsolódik, hogy Draymond Green Nick Friedellnek (ESPN) elmondta, hogy szeretne megint az Év Védője lenni, meg akarja nyerni újra a trófeát. Green úgy fogalmazott, hogy nagyon ki volt akadva, hogy az előző szezonban csak a második védő ötösbe szavazták, és addig ki is lesz, amíg nem hozza ezt helyre - minden meccsen ezért dolgozik, és ez az egyik egyéni célja erre az idényre. Ha megint DPOY lenne Green, akkor jogosult lenne az 5 éves, 235 millió dolláros szupermax hosszabbításra, ami 2020 nyarán lépne érvénybe, viszont Steph Curry jelenlegi szerződése miatt már csak egy ilyen kontraktust oszthat ki a Warriors.

A Memphis Grizzies kirakta keretéből Andrew Harrisont.

A végére pedig a Minnesota Timberwolves és az Oklahoma City Thunder maradtak, akik bemutatták City Edition mezeiket:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus