Hírmorzsák 2018-11-05 (11:15)

Magic Johnson kijelentette, hogy Luke Walton marad a Lakers vezetőedzője az idény végéig. Kyle Korver azt kérte a Cavstől, hogy így vagy úgy, de passzolják el, ha LeBron James lelép - a csapat megtagadta ezt tőle. Donovan Mitchell nem játszik ma éjszaka (boka). Kawhi Leonardnak fáj a lábfeje. Jimmy Butler kész harcolni jelenlegi csapattársai oldalán. Spencer Dinwiddie Allen Iverson előtt tisztelgett ma hajnali cipőjével.

A Los Angeles Lakersnél zajlanak az események a napokban, miután az elnök, Magic Johnson behívatta Luke Walton vezetőedzőt egy kis elbeszélgetésre. Johnson ma hajnalban tiszta vizet öntött a pohárba: kijelentette, hogy Walton marad a tréner az idény végéig, ha csak nem történik valami drámai, ami nem fog.

Joe Vardon (The Athletic) információi szerint a Cleveland Cavaliers nem teljesítette Kyle Korver kérését, hogy ha LeBron James távozik a gárdától, akkor cseréljék el vagy vásárolják ki. Korver még a szabadügynökpiac nyitása előtt kérte meg erre a Cavst, mert időben el akarta költöztetni családját a következő állomáshelyére, majd miután LeBron aláírt a Lakershez, újra az ohióiak vezetőségéhez fordult a kéréssel, de ezt megtagadta tőle a gárda, mert a PO-ért akart küzdeni.

A Utah Jazz hátvédje, Donovan Mitchell nem játszik ma éjszaka, a Toronto Raptors elleni találkozón, miután a bal bokája az előző találkozón megsérült. A Raptorsnál Kawhi Leonardról nem tudni semmit - ma hajnalban lábfejsérülése miatt hagyta ki a Lakers elleni győztes mérkőzést.

Jöjjön egy kis Jimmy Butler: a Minnesota Timberwolves swingmanje a ma hajnali, Portland TrailBlazers elleni nagy zakón nem lépett pályára, de tegnap még elmondta, hogy ő bizony csatába száll bárkivel a jelenlegi csapattársai oldalán, bármi is jelenjen meg a sajtóban. Nyerni akarnak, és semmilyen probléma nincs közöttük. Úgy játszik, ahogyan tud, és ezt tudják a többiek is.

A végére pedig a Brooklyn Nets irányítója, Spencer Dinwiddie maradt, aki Allen Iverson előtt tisztelgett a ma hajnali, Philadelphia Sixers elleni összecsapáson az alábbi cipővel:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus