Hírmorzsák 2019-02-03 (11:05)

Balhé a Lakers öltözőjében: Luke Walton összeveszett Michael Beasley-vel és JaVale McGee-vel. A Bullsnál mindenki eladó Lauri Markkanent és Wendell Carter Jr.-t leszámítva. Jrue Holiday-t nem akarja elcserélni a Pelicans. Justin Holiday, JaMychal Green és Garrett Temple is vihető a Memphistől. Michael Malone irányítja majd a Team LeBront az All-Star gálán. Malik Beasley úgy érzi, letette a névjegyét 35 pontos karriercsúcsával. Zion Williamson szívesen játszana együtt Kyrie Irvinggel és Kevin Duranttel - akkor sem hagyta volna ki az egyetemet, ha egyből az NBA-be mehet a középiskola után.

Shams Charania (The Athletic) jelentette, hogy forrásai szerint balhé volt a Los Angeles Lakers öltözőjében a ma hajnali, Golden State Warriors elleni vereséget követően. A hírek szerint Luke Walton vezetőedző elég vehemensen magyarázta a társaságnak a csapatmunka fontosságát az egyénieskedéssel szemben, ami több veterán játékosnak sem tetszett - Michael Beasley és JaVale McGee voltak az ellentábor vezérei, de hogy voltak-e még társaik, illetve kik voltak azok, arról ellentmondó információk láttak napvilágot. McGee és Beasley állítólag azzal vágtak vissza, hogy Walton össze-vissza rotál - heves volt a veszekedés, de a hírek szerint gyorsan lecsillapodtak a kedélyek. Ramona Shelburne (ESPN) és több Los Angeles-i újságíró is hozzátette később, hogy felfújták ezt a dolgot, mert ilyen viták minden csapatnál előfordulnak, de a Lakersen most hatalmas a teher, és egyébként is mindenki figyeli a gárda összes lépését. 

Zach Lowe (ESPN) jelentette, hogy a Chicago Bullsnál Lauri Markkanent és Wendell Carter Jr.-t leszámítva mindenki eladó, bár az újságíró hozzátette, hogy Kris Dunn és Zach LaVine távozására kevés esély van, mert sokat kér értük a Bulls.

Szintén Lowe hozta a hírt, hogy a Memphis Grizzlies három kiegészítőjétől is hajlandó megválni a sztárok és Chandler Parsons mellett: Justin Holiday, JaMychal Green és Garrett Temple is vihető a Grizzliestől.

Adrian Wojnarowski (ESPN) úgy tudja, hogy Holiday testvére, Jrue Holiday nem eladó a New Orleans Pelicansnél. A gárda újjáépülés kezdetén van, miután előbb-utóbb el fogja cserélni Anthony Davist, a hátvédnek azonban 2022-ig szerződése van, és számít is rá az együttes.

Arról tegnap este írtunk már, hogy a Denver Nuggets vezetőedzője, Michael Malone magabiztosan nyilatkozott a Houston Rockets legyőzése után. Malone azt is hozzátette még a mondataihoz (nem félnek senkitől, mindenkit legyőztek már), hogy ez a rájátszásban lesz igazán fontos, hiszen mindenki ellen tudják, mi kell a sikerhez. A 35 pontos karriercsúcsot dobó Malik Beasley azt mondta, hogy úgy érzi, ezzel letette névjegyét, megmutatta az egész világnak, hogy mire képes. Nemcsak a padot melegíteni van Denverben, nemcsak egy olyan együttes tagja, amelyben kiváló játékosok vannak, hanem ő maga is az.

Szintén ide tartozik, hogy a Denver ma hajnali győzelmével bebiztosította, hogy Malone lesz a Team LeBron csapat vezetőedzője az All-Star gála főmérkőzésén.

A végére pedig Zion Williamson maradt. Az idei draft 1/1-ének várt játékos azt mondta David M. Hale-nek (ESPN), hogy fantasztikus dolog lenne, ha Kevin Duranttel és Kyrie Irvinggel játszhatna együtt, de bármelyik gárda draftolja, ott fog játszani és keményen dolgozni - mint ismert, a Knicks terveiben mindkét sztár leigazolása szerepel, és jelenleg a legnagyobb eséllyel indulnak az 1/1-ért is, igaz, összességében az ő sanszuk sem túl sok az első pickre, mindössze 14%. Williamson azt is elmondta, hogy ez az év az egyetlen esélye arra, hogy megtapasztalja az egyetemi életet, így akkor sem ment volna egyből az NBA-be a középiskolából, ha tehette volna, mert ezt nem hagyhatta ki.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus