Hírmorzsák 2019-02-03 (20:10)

Kyrie Irving és LeBron James kapcsolata rendeződött. A Lakers ajánlott egy Kuzma, Ball, Ingram, Zubac, első körös csomagot is Anthony Davisért? Aron Baynes több hetet kihagy (lábfej). A Lakers Reggie Bullock iránt is érdeklődik. Thon Makert több csapat is vinné a Bucksból. Khris Middleton és Giannis Antetokounmpo is Milwaukee-ban fejezné be pályafutását. Luka Doncic LeBron, Durant, Melo, Devin Booker és Dwight Howard nyomdokaiba lépett. Bruno Caboclo még 10 napra Memphisben marad. Kristaps Porzingis üzent, illetve figyelmeztette a Knicks szurkolóit.

Tania Ganguli és Broderick Turner (Los Angeles Times) forrásai szerint a héten újra elkezd tárgyalni egymással a Los Angeles Lakers és a New Orleans Pelicans Anthony Davisről - mint ismert, 5 csomagot ajánlott Magic Johnson a Pelicansnek, de egyik sem tetszett a New Orleansnak. A két újságíró is megemlíti, hogy a legtöbben úgy gondolják, Dell Dempsék ki fognak várni a nyárig, hogy a Boston Celtics is tényező legyen. Az egyetlen új információ az volt, hogy az egyik Lakers csomag a hírek szerint tartalmazta Brandon Ingramet, Kyle Kuzmát, Lonzo Ballt, Ivica Zubacot és egy első körös picket is - ennek ellentmondó információk jöttek ki Shams Charaniától és Adrian Wojnarowskitól is.

Joe Vardon (The Athletic) értesülései szerint a Boston irányítója, Kyrie Irving többek között azok miatt a problémás kapcsolatok miatt gondolkodik a távozáson, amit több fiatal játékossal ápol. Vardon hozzátette, hogy Irving és LeBron James kapcsolata egykor eléggé elhidegült, de Irving pár héttel ezelőtti telefonhívása és bocsánatkérése rengeteget javított a helyzeten. LeBron maga mondta el, hogy teljesen rendben vannak most, nagyon tetszik neki az, amilyen ember lett Irvingből, az is, hogy elfogadta a kihívásokat, és mindig a legjobbakat kívánja volt csapattársának.

Maradjunk még a két csapatnál. Egyrészt a Bostonnál Aron Baynesre többhetes kihagyás vár lábfejsérülése miatt - a csapat el akarja kerülni, hogy fáradásos törést szenvedjen az ausztrál center.

A már említett Tania Ganguli pedig úgy tudja, hogy a Lakers érdelődik Reggie Bullock iránt - a Detroit Pistons jókezű dobóhátvédje 2.5 millió dolláros lejáró szerződéssel rendelkezik.

Adrian Wojnarowski (ESPN) információi szerint a Milwaukee Bucks játékosa, Thon Maker iránt van kereslet - nemrég cserét kért a wisconsini csapattól, távozása nem lenne meglepő a jövő csütörtöki cserehatáridő előtt.

A Bucks egyik All-Star játékosa, Khris Middleton Malika Andrewsnak (ESPN) elmondta Giannis Antetokounmpo egész pályafutását a Milwaukee-nál töltötte, és soha nem mondott vagy tett semmit, ami miatt azt hinnék, hogy távozni akar - a görög sztár az egész karrierjét a Bucksnál akarja tölteni, ahogyan ő is. Számukra nem az a fontos, hogy mekkora piacon kosárlabdáznak, hanem a csapat, márpedig a vezetőség mindent megtett és megtesz azért, hogy sikeres legyen az együttes.

A Dallas Mavericks sztárja, Luka Doncic 35 pontot dobott a Cleveland Cavaliers ellen, ezzel elérte a 1000 pontot 20. születésnapja előtt - 2000 óta mindössze a hatodik játékos LeBron James, Kevin Durant, Carmelo Anthony, Devin Booker és Dwight Howard után, akinek ez sikerült.

A Memphis Grizzlies egy második 10 napos szerződést is adott Bruno Caboclónak - a brazil 5 mérkőzésen 6 pontot átlagolt az első 10 naps során.

A végére pedig a New York Knickstől a Dallas Maverickshez cserélt Kristaps Porzingis maradt, aki instagramon annyit írt ki, hogy a "A város többet érdemel ennél... Azt javaslom a Knicks szurkolóinak, hogy legyen éberek. Béke!".

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus