Hírmorzsák 2019-02-20 (08:45)

Danny Ferry a szezon végéig kiültetné Anthony Davist, tárgyal a ligával erről. A Boston mégsincs azon a listán, ahol Davis szívesen maradna hosszútávon? Damian Lillard nem fogja magát kiárusítani csak azért, hogy bajnoki címet nyerjen. Pat Riley szerint egy dinasztia veszett kárba, mikor LeBron James távozott a Heattől. Clint Capela a Lakers ellen visszatér. Michael Beasley Kínában - új játékos a Raptorsnál, a Hawksnál és a Sunsnál is. Malcolm Delaney szívesen visszatérne az NBA-be. Chris Douglas-Roberts új élete.

Marc Stein (New York Times) értesülései szerint a New Orleans Pelicans új GM-je, Danny Ferry megpróbálja majd rávenni a ligát, hogy gondolja át azt az intézkedését, amivel rábírta a csapatot arra, hogy Anthony Davisnek mindenképpen játszania kell ebben az idényben - mint ismert, Davis cserét kért, de a Pelicans nem boltolta el, valószínűleg a nyáron fogja, de a klub addig sem szeretné, ha sztárja lesérülne, és ezzel csökkenne az értéke. Adam Silver commish annyit mondott erről az All-Star hétvégén, hogy a jelenlegi helyzet nagyon egészségtelen az együttes és Davis szempontjából is.

Shams Charania (The Athletic) továbbra is úgy tudja, hogy a Boston Celtics nincs azoknak a csapatoknak a listáján, ahol Davis szívesen játszana hosszabb távon is. Mint ismert, az AS hétvégén a Pelicans magasember elmondta, hogy a Pelicanst leszámítva a liga mind a 29 gárdájánál szívesen játszana, és sosem mondta, hogy nem játszana Bostonban, de azt is hozzátette, hogy 2020 nyara után még ő sem tudja, mit fog tenni - tehát 1 évre bárki megkaphatja, aztán hogy onnan hova megy, az majd kiderül.

A Portland TrailBlazers sztárja, Damian Lillard a cserekérelmekkel kapcsolatban nyilatkozott újságírói kérdésre. Az irányító azt mondta, hogy bajnok akar lenni, de vannak ennél fontosabb dolgok is, és nem fogja magát kiárusítani azért, hogy végső győztes legyen.

A Miami Heat elnökét, Pat Riley-t kérdezték a The Dan LeBatard Show-ban LeBron James egykori távozásáról, amire annyit mondott Riley, hogy amikor ez megtörtént, egy dinasztia végét látta. Nem haragudott Jamesre, nem okolta őt, de úgy érezte, hogy az egy 10 évig bajnokesélyes keret lett volna. Szomorú nap volt ez számára és a Heat franchise-nak is, mert szerette volna, ha az a dinasztia megmarad.

A Houston Rockets centere, Clint Capela 15 meccses kihagyás után péntek hajnalban, a Los Angeles Lakers ellen visszatér jobb hüvelykujjának szalagszakadása után.

Arról tegnap este volt szó, hogy Michael Beasley Kínába szerződik - MarShon Brooks egyébként ugyanúgy a Guangdong Southern Tigershez igazol, ahogy Beasley. A Phoenix Suns 10 napos szerződést ad a Kristaps Porzingis-csere miatt a Dallas Maverickstől kipakolt Ray Spalydingnak, az Atlanta Hawks az Erie Bayhawksnál kosarazó Jordan Sibertet kínálta meg egy ugyanolyan kontraktussal, míg a Toronto Raptors Jodie Meeksszel kötött szintén 10 napos megállapodást.

Az egykor az Atlanta Hawksnál játszó, a Guangdongtól pont Beasley-ék érkezése előtt távozó Malcolm Delaney twitteren válaszolt szurkolói kérdésekre, amelyben elmondta, hogy bármi elképzelhető, az is, hogy visszatér az Euroligába, de nem prioritás ez számára, abban pedig reménykedik, hogy egyszer még újra az NBA-ben kosarazhat.

A végére pedig az egykor 222 NBA mérkőzést játszó Chris Douglas-Roberts maradt, aki Supreme Bey néven új életet kezdett - egyébként egy ügynökséget nyitott sportolók és előadók számára. Bey az nyilatkozta, hogy ez az igazi énje - csak addig volt Chris Douglas-Roberts, amíg rá nem jött arra, hogy kicsoda valójában. Most már a lelke beszél - a fény, a szeretet és a tudás megtestesítője. Korábban csak test és hang volt, de minden ember egy lélek, és a testet csak arra az időre használja, amíg ezen a bolygón tartózkodik.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus