Hírmorzsák 2019-02-20 (21:30)

A Warriors rámegy Giannis Antetokounmpo megszerzésére, ha Kevin Durant távozik az együttestől? Joel Embiid legalább egy hetet kihagy (térd), Furkan Korkmaz meniscusa elszakadt. Dwight Howard elkezdett pályán edzeni. James Harden szerint nehéz kizárni a kritikákat, főleg manapság és főleg akkor, ha egykori NBA játékosoktól érkezik. Glen Davis megúszta a börtönt. Scottie Pippen szerint Phil Jacksonnal a Lakers már úton lenne a bajnoki cím felé.

Marc Stein (New York Times) értesülései szerint a Golden State Warriors gondolkodott már azon, hogy mi lesz, ha Kevin Durant lelép a nyáron, és a hírek szerint Giannis Antetokounmpót szeretné megszerezni az oaklandi alakulat Steph Curry mellé. Kérdés, hogyan tervezi ezt a Warriors, hiszen a Milwaukee Bucks sztárja 2021-ig szerződés alatt áll - nyilván cserélni kell érte.

A Philadelphia Sixers centere, Joel Embiid legalább egy hetet kihagy az All-Star gála után, mert fáj a bal térde. Az MRI semmilyen komolyabb problémát nem mutatott ki - a fizikoterápia mellett arra is oda fognak figyelni a továbbiakban, hogy milyen terhelést kap a center, nem akarják túlterhelni. A Sixersnél Furkan Korkmaz egy hete, a Boston Celtics ellen meniscus-szakadást szenvedett - egyelőre vizsgálják a lehetőségeket a felépülésre, ennek megfelelően nem lehet tudni azt sem, mennyit kell kihagynia a török játékosnak.

A Washington Wizards centere, Dwight Howard visszatért a fővárosba, elkezdett a pályán is edzeni - november óta nem játszott egy gerincsérülés miatt, a műtétje óta Atlantában rehabilitált.

A New York Knicks 10 napos szerződést kötött Henry Ellensonnal - két meccsen 6 pontot átlagolt idén a Detroit Pistonsban. A Knicks a G-Ligás fiókcsapatától is felhozott egy embert: John Jenkins 2 éves kontraktust kötött a klubbal, a második év nem garantált. A Miami Heat Emanuel Terry-vel szerződött le 10 nap erejéig.

A Houston Rockets MVP-je, James Harden Rachel Nicholsnak (ESPN) elmondta, hogy hallja a vele szemben elmondott kritikákat, nehéz nem hallani, főleg manapság, a közösségi média korában - sokan mondanak sokmindent, a szurkolók pedig rendszeresen megkérdezik ezekről a kijelentésekről. Megpróbálja kizárni ezt, de saját bevallása szerint is nehéz, főleg ha egykori NBA játékosok kritizálják. Ettől még nehezebb lesz, de mindenkinek joga van a véleményéhez.

Az Associated Press jelentette, hogy Glen "Big Baby" Davis nem kerül börtönbe a tavaly drog birtoklási és terjesztési ügye miatt - 15.000 dolláros büntetést kell fizetnie, de ejtik ellene a vádakat.

A végére pedig Scottie Pippen maradt, aki a TMZ Sportsnak elmondta, hogy kedveli Luke Waltont, de ha Phil Jackson irányítaná a Los Angeles Lakerst, akkor az aranysárga-lilák már bizony a bajnoki cím felé vezető úton tartanának idén is.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus