Hírmorzsák 2019-02-23 (11:30)

Draymond Green közel áll ahhoz, hogy Rich Paul legyen az ügynöke. LeBron James Brandon Ingramet dicsérte a Rockets elleni meccs után. Karl-Anthony Towns autóbalesetet szenvedett, profi karrierje első mérkőzését hagyta ki. Lonzo Ballnak hosszabb lesz a felépülése, mint gondolták. Jaren Jackson Jr. huzamosabb ideig nem tud pályára lépni (comb). A Bucks-Celtics meccs utolsó 3.7 másodpercében 5 játékvezetőit hiba volt. 2021 júliusában jön a Space Jam 2.

Sérülésekkel kezdünk. A Minnesota Timberwolves centere, Karl-Anthony Towns autóbalesetet szenvedett, így át kellett esnie a liga agyrázkódás-protokollján, és ma hajnalban pályafutása első mérkőzését hagyta ki - állítólag nincs baja, állapota day-to-day. A Los Angeles Lakers irányítójának, Lonzo Ballnak többet kell pihennie bal bokasérülése miatt, mint azzal eredetileg számoltak - január 19-én sérült meg, Grade 3-as, tehát a legsúlyosabb bokaficama volt. A Memphis Grizzlies ígéretes újonca, Jaren Jackson Jr. pedig határozatlan ideig nem léphet pályára jobb combsérülése miatt - állítólag óvatos akar lenni vele a Memphis, belátható időn belül nem láthatjuk majd játszani.

Az L2M Report alapján a Milwaukee Bucks - Boston Celtics mérkőzés utolsó 3.7 másodpercében a játékvezetők 5 téves ítéletet hoztak - kettőt a Bucks, hármat a Celtics ellen. Az utolsó labdabirtoklásnál Kyrie Irving ellen Giannis Antetokounmpo és Eric Bledsoe is szabálytalankodott, egyik faultot sem fújták be - a végén a buzzernél egy kihagyott dobás lett a támadás vége és 98-97-es wisconsini győzelem.

Chris Haynes (Yahoo Sports) értesülései szerint a Golden State Warriors magasembere, Draymond Green közel áll ahhoz, hogy Rich Paul legyen az ügynöke - mint ismert, Green szabadügynök lesz jövő nyáron, Paul pedig LeBron James jó barátjaként, illetve többek között az Anthony Davis-féle történet miatt az egyik legismertebb játékosügynök jelenleg.

Ha már LeBron, akkor itt lehet megemlíteni, hogy az aranysárga-lilák sztárja a Houston Rockets ellen 27 pontig és 13 pattanóig jutó Brandon Ingramet dicsérte a találkozót követően. James szerint Ingram nem az ő szárnysegédje volt ezen a találkozón. Szerinte csapattársa különleges játékos, és amikor így pattanózik, akkor sokkal jobban kiteljesedik a játéka többi része is. Nagyszerűen pattanózott, kiválóan törte meg a védelmet és jutott be a festékbe, folyamatosan harcolta ki a személyi hibákat, és az egész összecsapás során odatette magát támadásban.

És a végére is LeBron: a Warner Bros. kihirdette, hogy a Space Jam 2 2021. július 16-án kerül a mozikba.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus