Hírmorzsák 2019-03-01 (20:45)

LeBron James áll elébe annak, hogy az ellenfelek már direkt rajta támadják a Lakers védekezését. Rajon Rondo és Luke Walton leültek beszélgetni a Lakers hogyan továbbjáról. Lonzo Ball még egy hetet biztosan kihagy. Corey Brewer a Kingsnél, Henry Ellenson a Knicksnél a szezon végéig. Josh Jacksont megbüntette a Suns. A Bucks is érdeklődik Marcin Gortat iránt. A Heat a 2020 nyarán akar nagyot robbantani. Royce White befejezte a kosárlabdát, UFC bajnok akar lenni.

Eljutottunk oda, hogy a Los Angeles Lakers sztárját, LeBron Jamest támadják a csapatok a védekezésbeli "pihengetései" miatt. James azt nyilatkozta, hogy minden csapatnak joga van ahhoz, hogy őt pécézze ki, csinálják csak nyugodtan, aztán majd meglátjuk, mi fog történni. LeBron azt is hozzátette, hogy őt nem érdeklik a kritikák, nem foglalkozik ezekkel. A csapattársai tudják, hogy mit tesz a csapatért és értük, neki pedig csak ez számít. Az motiválja egyedül, hogy hogyan képes a csapatát győzelmekhez segíteni. Ha őt támadják, lesz olyan, hogy kosarat kapnak róla, mert NBA játékosok az ellenfelek, ő csak próbálja megnehezíteni az ellenfélnek, hogy pontot szerezzen.

A Lakersnek óriási szüksége van minden győzelemre, Rajon Rondo pedig a New Orleans Pelicans elleni mérkőzés előtt leült megbeszélni Luke Walton vezetőedzővel, hogy mi lenne a legjobb a gárda szempontjából. Walton annyit mondott, hogy őszinte és pozitív beszélgetést folytattak a játékmesterrel. Az irányítónak egyébként hátfajdalmai voltak napok óta, de a Pelicans ellen már jobban érezte magát.

Szintén a Lakershez kapcsolódik, hogy Lonzo Ball januárban megsérült bokája továbbra sem gyógyult meg teljesen - még legalább egy hetet ki kell hagynia az aranysárga-lilák irányítójának. Ugyanide kapcsolható, hogy a Sacramento Kingsnél Marvin Bagley III térdsérülés miatt 1-2 hetes kényszerpihenőn lesz.

Az is a Kingshez köthető, hogy a kaliforniaiak a szezon végéig leigazolták Corey Brewert. A New York Knicksnél Henry Ellenson kapott az idény végéig szóló megállapodást.

A Phoenix Suns megbüntette Josh Jacksont a csapat szabályzatának megsértése miatt - nem jelent meg egy szurkolókkal tartott eseményen. Jackson elnézést kért később.

Marc Stein (New York Times) értesülései szerint a Milwaukee Bucks is azok között a csapatok között van, amelyek érdeklődnek Marcin Gortat iránt, de a wisconsiniak egyelőre még nem tettek ajánlatot a lengyel centernek.

A Miami Heat elnöke, Pat Riley az nba.com munkatársával beszélgetett a klub terveiről. Riley azt nyilatkozta, hogy van egy jó magjuk, tehetséges fiataljaik, és ehhez csere vagy igazolás útján szereztek még egy szupersztárt - négyszer is megcsinálták már ezt. 2020-ban rengeteg helyük van, és tudnak csinálni helyet két maximum szerződésre is - ez a terv, 2020-ra akarják kipucolni a sapka alatti helyüket. A szekvezető azt is hozzátette, hogy szerinte a Heat alig pár évre van attól, hogy különleges csapat legyen - most is a PO-ért harcolnak úgy, hogy fiatal a keretük. Ha emellé az állomány mellé meg tudnak szerezni 1-2 nagy nevet, a határ a csillagos ég lehet.

A végére pedig az egykor nagy reménységként kezelt Royce White maradt, aki 27 évesen befejezte kosaras pályafutását - MMA-zni kezdett, UFC bajnok akar lenni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus