Hírmorzsák 2019-03-11 (15:45)

Steve Kerrnek elege van Draymond Green butaságaiból? Kevin Durant (boka) és Karl-Anthony Towns (térd) sérülései sem túl súlyosak. Kyrie Irving szerint teljesen más csapatot alkotnak, ha összetartanak. Reggie Bullock hosszútávon is maradna a Lakersnél. James Dolan kitiltott egy embert a Madison Square Gardenből, aki azt kiabálta neki, hogy "add el a csapatot".

A Golden State Warriors kiscsatára, Kevin Durant megsérült ma hajnalban - a bokájához kapott a Phoenix Suns elleni találkozón, de az első hírek szerint nincs nagyobb baja. A Minnesota Timberwolves magasembere, Karl-Anthony Towns pár napja a jobb térde miatt sántikált le a pályáról - most úgy tűnik, hogy elképzelhető, hogy csak pár mérkőzést kell kihagynia, pedig kontakt nélkül sérült meg, ami sokszor a legrosszabb forgatókönyvet vetíti elő.

Szintén a megemlített Golden State-hez kapcsolódik, hogy Steve Kerr a Suns elleni zakó negyedik negyedében azt mondta a meccs közben, hogy "nagyon elegem van már Draymond hülyeségeiből". A tréner tudta, hogy ez a videó kikerült a netre, de mire letudta a média kötelezettségeit, Green már elhagyta a csarnokot - nem kommentálta egyébként ezt a kijelentést egyik fél sem.

A Boston Celtics irányítója, Kyrie Irving a Los Angeles Lakers legyőzése után azt mondta, hogy mindenkinek feljebb kell kapcsolnia a csapatban, és ebben neki kell a vezérnek lennie, de ha közös nevezőn vannak, teljesen más együttest alkotnak. Az volt a probléma, hogy erre nem voltak folyamatosan képesek az idény során, de most mindennél fontosabb ez - ő is akkor a legjobb, ha a többiek is magas szinten teljesítenek.

A Lakers dobóhátvédje, Reggie Bullock szeretne a csapatnál maradni, mert mindig is a klub szurkolója volt, és kiváló kapcsolatot kezd kialakítani LeBron Jamesszel - majd a nyáron kiderül, hogyan alakulnak a dolgok.

Az Oklahoma City Thunder többéves szerződést adott Deonte Burtonnek - eddig two-way megállapodása volt a csapattal.

A végére pedig a New York Knicks tulajdonosa, James Dolan maradt, akinek egy drukker azt kiabálta a Sacramento Kings elleni vereséget követően, hogy adja el a csapatot. Dolan megállt, majd visszakérdezett, hogy "Tényleg? Ez nagyon udvariatlan volt.", mire mondta neki az illető, hogy ez a véleménye. Dolan azzal válaszolt, hogy ez nem vélemény, úgyhogy élvezze a további mérkőzéseket a TV-ből - kivezettette és kitiltatta a nézőt a Madison Square Gardenből.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus