Hírmorzsák 2019-03-16 (10:30)

Luke Walton lesz a Suns első számú kiszemeltje a nyáron? Kevin Durant azért használt több accountot a közösségi médiában, hogy külső zavaró tényezők nélkül beszélgethessen a barátaival. David Fizdale szerint Mitchell Robinsonban megvan a lehetőség, hogy az Év Védője legyen majd egy nap. Draymond Green szerint a szurkolók gyakran átlépik a határt a beszólogatásaikkal. Bemutatták a KD 12-t. Charles Barkley 60 éves koráig szeretne dolgozni. Jim Boylent és Doc Riverst is kiállították a játékvezetők. Dante Exumnak megint térdsérülése van, határozatlan ideig nem játszik. Jarrett Jack ACL-je és meniscusa is elszakadt. Michael Carter-Williams a Magicben. Új játékos a Heatnél, Cam Reynolds marad Minnesotában.

Sean Deveney (Sporting News) értesülései szerint amennyiben a Los Angeles Lakers meneszti az idény végén Luke Waltont, a tréner lehet az egyik legesélyesebb Igor Kokoskov posztjára a Phoenix Sunsnál - az aranysárga-lilák és az arizonai alakulat is csalódást keltő szezonon vannak túl.

A Golden State Warriors kétszeres döntő MVP-je, Kevin Durant az ESPN The Boardroom című adásában elmondta, hogy korábban egyáltalán nem volt ahhoz szokva, hogy ekkora figyelmet kap csak azért, mert kosárlabdázik, ezért hozott létre több accountot a közösségi médiában. Anélkül akart beszélgetni a barátaival, hogy bárki beleszólt volna ebbe, kiforgatta volna a szavait, vagy kiragadott volna részeket a szövegkörnyezetből. Volt egy instagram fiókja, amit csak a barátaival és a családjával használt, hogy ne kelljen aggódnia a Bleacher Report vagy a Barstool miatt - megpróbált normális életet élni.

Ugyancsak Duranthez tartozik, hogy a Nike bemutatta a KD 12-t - ezen a linken láthattok róla képeket.

És még mindig maradjunk a Golden State-nél. A napokban óriási vihart kavart az a Jazz-szurkoló, aki rasszista megjegyzésekkel illette Russell Westbrookot. Ehhez kapcsolódóan annyit mondott Draymond Green, hogy a nézők sokszor átlépik a jóízlés határait, de azt nem tudja, miért - nem érti, hogy felnőtt emberek minek mennek más munkahelyére és kezdenek el róluk trágárul beszélni. Szerinte így engedik ki az életükben felgyülemlett feszültséget, de számára ez butaság. Green úgy gondolja, hogy amíg nyilvánosak a büntetések, addig ezek a dolgok folytatódni fognak, mert nincs veszítenivalója a másik félnek - mint ismert, Westbrook is kapott egy 25.000 dolláros bírságot a ligától.

A Utah Jazz hátvédje, Dante Exum újabb súlyos térdsérülést szenvedett, ezúttal részlegesen elszakadt az egyik térdszalagja, ami miatt határozatlan ideig nem fog tudni pályára lépni - még azt sem tudni, hogy műtik-e, és ha igen, mikor. Ugyanez a téma: Jarrett Jack a G-Ligában elszakította a meniscusát és az ACL térdszalagját, így vége az idényének - április 1-jén műtik.

Az Orlando Magic 10 napos szerződést kötött Michael Carter-Williamsszel - MCW 16 meccset játszott idén Houstonban, majd Chicagóba cserélték, ahonnan kitette keretéből a Bulls. A Miami Heat Charles Cooke-nak adott ugyanilyen 10 napos kontraktust - ő idén a G-Ligában, a Sioux Falls Skyforce-nál kosarazott. Cam Reynolds második 10 napos megállapodása jövő héten jár le a Minnesota Timbnerwolvesnál, de Shams Charania (The Athletic) úgy tudja, hogy többéves szerződést köt a csapat a játékossal.

A Los Angeles Clippers - Chicago Bulls mérkőzés harmadik negyedében mindkét csapat vezetőedzőjét, Doc Riverst és Jim Boylent is kiszórták a játékvezetők 2-2 technikaival - Montrezl Harrell támadóhibája után esett egymásnak a két tréner.

A New York Knicks trénere, David Fizdale újonc centeréről, Mitchell Robinsonról beszélt, aki az All-Star gála óta meccsenként 23 perc alatt 9.5 pontot, 8.6 pattanót és 3.7 blokkot átlagol. A tréner szerint Robinsonban megvan a lehetőség, hogy az Év Védője legyen majd egy napon, és vezesse a ligát blokkolt dobások tekintetében amellett, hogy az egyik legjobb labdaszerző center is lesz. Rengeteg mindenbe beleér, kiváló megérzései vannak. Még egy éve sem játszik, minden új számára, most látja először, és mégis úgy játszik, ahogyan - Fizdale szerint ez lenyűgöző.

A végére pedig Charles Barkley maradt, aki nemrég volt 56 éves, és egy interjúban elmondta, hogy nem fog örökké dolgozni. Minden évben megfordul a fejében, hogy visszavonul, és jelenleg úgy gondolja, hogy 60 éves koráig szeretné folytatni a munkát.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus