Hírmorzsák 2019-06-03 (11:30)

A Jazz közölte Ricky Rubióval, hogy nem prioritás a megtartása. Klay Thompson megsérült (combhajlító), de elmondása szerint játszani fog a döntő harmadik meccsén. Thompson úgy érzi, hogy kicsit rozsdásak lehettek az első meccsen. Steve Kerr szerint Kevin Durant sérülésével kapcsolatban sok volt az ismeretlen. A Wizards át akarja vinni Aaron White-ot. A Brooklyn magasembert draftolna Jarrett Allen mellé. Andre Drummond szerint a Pistons magas winget akar szerezni a drafton.

A Utah Jazz irányítója, Ricky Rubio egy spanyol újságíróval, Ernest Maciával beszélgetett, akinek bevallotta, hogy a Jazz már közölte vele, hogy nem prioritás az ő megtartása - jó esély van rá, hogy a játékmester távozik Utah-ból.

A Golden State Warriors dobóhátvédje, Klay Thompson combhajlítója meghúzódott ma hajnalban, ahogyan azt már láthattátok és olvashattátok. Ma lesz meg az MRI eredménye, akkor lehet majd többet mondani, de Steve Kerr vezetőedző azt nyilatkozta, hogy Thompson szerint csak kisebb problémáról van szó - azt nem tudja, hogy ez pontosan mit jelent, mert Thompson félholtan is azt mondaná, hogy rendben van. Maga az érintett kijelentette, hogy játszani fog a harmadik meccsen. Kevon Looney-nak a mellkasával van baja, neki az MRI mellett CT-je is lesz ma.

Kerr a döntő második találkozója előtt beszélt Kevin Durantról is, aki még mindig nem kapott engedélyt arra, hogy a többiekkel együtt eddzen pályán. A tréner azt mondta, hogy ettől függetlenül elképzelhető, hogy Durant játszani fog a soron következő összecsapások egyikén, de állapota day-to-day, továbbra sem tudni, mikor térhet vissza. Ha lenne egy kristálygömbjük, biztos régóta tudnák, hogy pontosan miről van szó, de ez egy sérülés, így rengeteg az ismeretlen tényező.

Szintén a második találkozó előtt mondta azt Thompson, hogy az lesz a végső győztes, aki először nyer négyszer a párharc során, nem az, aki az első meccset nyeri, úgyhogy még rengeteg van hátra ebből a sorozatból. A dobóhátvéd szerint jobban pattanózott a Raptors az első mérkőzésen, és a visszarendeződést jobban meg kell oldaniuk, de azt is elképzelhetőnek tartja, hogy a 10 napos pihenő alatt egy kicsit berozsdásodtak - ma hajnalban mindenesetre elvették a pályaelőnyt, egyenlítettek.

A litván újságíró, Donatas Urbonas úgy tudja, hogy a Washington Wizards idén nyáron át akarja vinni Amerikába Aaron White-ot - őt a 2015-ös draft második körében választotta ki a fővárosi együttes, és lejárt a szerződése a Zalgiris Kaunasnál.

Ian Begley (SNY.tv) értesülései szerint a Brooklyn Nets olyan magasembert akar draftolni, aki illik Jarrett Allen mellé - a Nets a 17., a 27. és a 31. draftjogot birtokolja az idei játékosbörzén.

A végére pedig a Detroit Pistons centere, Andre Drummond maradt, aki azt nyilatkozta Chris Nelsennek (Detroit Free Press), hogy szerinte egy magas winget akar draftolni a csapat, több játékost is kiemelten figyelnek.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus