Hírmorzsák 2019-06-21 (21:45)

A Minnesota aktívan árulja Andrew Wigginst. Victor Oladipo december-január környékén térhet vissza. Hassan Whiteside és Tyler Johnson is lehívták játékosopciójukat. Nando De Colo visszatérne az NBA-be. Kyrie Irving egyszerűen nem szeretett Bostonban élni. A Kings Vlade Divac tanácsadójának szerződtette Joe Dumarst. A Cavs De'Andre Huntert akarta az 1/5-ön. Újabb two-way és nem garantált szerződések az egész ligából.

Jake Fischer (Sports Illustrated) forrásai szerint a Minnesota Timberwolves aktívan árulja Andrew Wigginst - Gersson Rosas kinevezése után lehetett erre számítani, kérdés, hogy a liga egyik legrosszabb szerződését ki és milyen ellenértékért fogja átvenni.

Ahogy arról volt már szó pár napja, a Miami Heat centere, Hassan Whiteside lehívja 21.7 millió dolláros játékosopcióját a következő idényre. A Phoenix Sunsnál Tyler Johnson is lehívta 19.25 milliós játékosopcióját.

Az Indiana Pacers GM-je, Kevin Pritchard azt nyilatkozta a draft éjszakáján, hogy nem lenne fair, ha bármilyen időpontot kijelölnének Victor Oladipo visszatérésére, de érzése szerint december-január környékén léphet újra pályára a Pacers sztárja előző szezonban elszenvedett súlyos térdsérülését követően.

A francia válogatott egyik legjobb játékosa, Nando De Colo visszatérne az NBA-be - ő maga nyilatkozta Adrian Wojnarowskinak (ESPN), hogy szólt az ügynökeinek, hogy vizsgálják meg ennek a lehetőségét. A 32 esztendős De Colo 2013/14-ben igazolt a CSZKA Moszkvához, azóta nem játszott Amerikában - a jogai még mindig a Toronto Raptorsnál vannak, a kanadai együttes korlátozott szabadügynöke.

A Sacramento Kings leszerződtette Joe Dumarst Vlade Divac tanácsadójának - ezt Sam Amick (The Athletic) jelentette.

Joe Vardon (The Athletic) információi szerint a Cleveland Cavaliers De'Andre Huntert akarta kiválasztani az 1/5-ön - az Atlanta Hawks okosan tette, hogy előrecserélt Hunterért, mert az ötödik hely mögött már nem lett volna elérhető.

Természetesen folytatódtak az aláírások a drafton el nem kelt játékosok esetében. A Los Angeles Lakers Devonta Cacoknak és Jordan Caroline-nak nem garantált, Zach Norvellnek pedig two-way szerződést adott. Az Orlando Magic Vic Law-val, Dererk Pardonnal és DaQuan Jeffries-zel szignózott nem garantált megállapodást. A Charlotte Hornets Robert Franksnek two-way, Josh Perkinsnek pedig nem garantált kontraktust adott. A Washington Wizards Garrison Matthewsnak two-way, Armoni Brooksnak pedig nem garantált szerződést adott.

Az Indiana Pacers JaKeenan Gantnak, a New Orleans Pelicans Aubrey Dawkinsnak, a Milwaukee Bucks Rayjon Tuckernek, a Houston Rockets William McDowell-White-nak, a Minnesota Timberwolves Tyus Battle-nek, a Miami pedig Jeremiah Martinnak adott nem garantált szerződést. A Dallas Mavericks Josh Reavesnek, a Boston Celtics Max Strusnak, az Atlanta Hawks Charlie Brownnak, a a Cleveland Cavaliers pedig Dean Wade-nek adott two-way kontraktust.

A végére pedig a Boston Celtics irányítója, Kyrie Irving maradt - Jackie MacMullan (ESPN) a The Hoop Collective Podcastben elmondta, hogy Irving egyszerűen nem szeretett Bostonban élni. MacMullen szerint ezt több ember is megerősítette neki, aztán a végén már Brad Stevensszel, Danny Ainge-dzsel, mindenkivel baja volt.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus