Hírmorzsák 2019-06-23 (14:30)

RJ Barrett az Év Újonca akar lenni. Steve Mills türelmet kér a Knicks szurkolóktól. A New York nem akar hosszú szerződéseket kiosztani, ha nem tudja behúzni első számú célpontjait. A Wizards nem hívta le Jabari Parker 20 milliós opcióját. A Lakers engedélyt kapott, hogy leüljön interjúzni Ron Adamsszel. Willie Cauley-Stein ügynöke szerint a centernek új kezdetre van szüksége. Két NBA csapat is érdeklődik Facundo Campazzo iránt. Rick Pitino visszatérne az NBA-be.

 

A New York Knicks elnöke, Steve Mills azt nyilatkozta, hogy türelmet kér a szurkolóktól - lefektették az alapokat Scott Perry GM-mel és David Fizdale vezetőedzővel, de végig világos volt az üzenetük: nem fognak semmit elsietni, jó draftokkal akarnak építkezni. Ian Begley (SNY.tv) forrásai szerint a Knicks további információkat kér majd Kevin Durant Achilles-sérüléséről. Az újságíró úgy tudja, hogy ha a csapatnak nem sikerült leszerződtetnie első számú kiszemeltjeit, akkor nem fog hosszú szerződéseket benyelni, hogy asseteket gyűjtsön - rövidtávú kontraktusokat fog kötni, hogy megmaradjon a pénzügyi flexibilitása.

A New York által kiválasztott RJ Barrett a New York Post munkatársának elmondta, hogy nem fog hazudni, nem fogja azt mondani, hogy nem érdekli az Év Újonca díj. Barrett úgy érzi, hogy nagy csata lesz a trófeáért, de megpróbálja behúzni, és elég magabiztos ahhoz, hogy úgy gondolja, ez sikerülni is fog neki.

Nincs meglepetés: a Washington Wizards nem hívta le Jabari Parker 20 milliós csapatopcióját, így Parker szabadügynök lesz július 1-től.

Ohm Youngmisuk és Adrian Wojnarowski (mindketten ESPN) forrásai szerint a Los Angeles Lakers engedélyt kapott a Golden State Warriorstól, hogy Ron Adamsszel tárgyaljon. Adams jelenleg Steve Kerr segédedzője, de elképzelhető, hogy csatlakozni fog Frank Vogel szakmai stábjához - igaz, azt nem tudni, hogy Adamset érdekli-e a lehetőség.

A Sacramento Kingsnél Willie Cauley-Stein korlátozott szabadügynök lesz, de ügynöke, Roger Montgomery azt nyilatkozta, hogy az előző négy év után úgy érzik, a centernek egy új kezdetre van szüksége, tovább kell lépnie. A Kings annyit mondott, hogy Willie egy nagyszerű játékos, aki bebizonyította, hogy tud játszani a csapat játékrendszerében.

Jon Krawczynski (The Athletic) forrásai szerint a Minnesota Timberwolves listáján öt játékos szerepelt a legfelső kategóriában: Zion Williamson, Ja Morant, RJ Barrett, Darius Garland és Jarrett Culver. A hírek szerint Garlandot többre értékelte a gárda, mint Culvert, de az irányítót végül a Cleveland Cavaliers vitte el.

Az AS spanyol napilap információi szerint két NBA csapat is érdeklődik a Real Madrid irányítója, Facundo Campazzo iránt.

A végére pedig Rick Pitino maradt, aki Wojnarowskinak elmondta, hogy nem lesz a Panathinaikosz vezetőedzője jövőre - szeretne visszatérni az NBA-be edzőként vagy tanácsadóként.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus