Hírmorzsák 2019-07-01 - Folyamatos eseménykövetés

Folyamatos eseménykövetés a mai napon is. Jimmy Butler megegyezett a Heattel, de még nem tud Miamibe igazolni. Feltöltötte keretét a Sixers. Két sztárt húzott be a Nets. Klay Thompson maradt a Warriorsnál, Kevin Durant és Andre Iguodala nem, D'Angelo Russell érkezett a Golden State-hez. Gyönyörűen épül a Jazz és a Pelicans. Lopez-tesók Milwaukee-ban, Khris Middleton és George Hill is maradtak a Bucksnál. Ricky Rubio a Suns irányítója. A Pacers elvitte Malcolm Brogdont. A Knicks magasemberekkel és Reggie Bullockkal készül a szezonra. DeMarre Carroll és Rudy Gay San Antonióban. Thad Young a Bullsnál. Cory Joseph a Kingsben. Terrence Ross és Nik Vucevic maradtak Orlandóban, Al-Farouq Aminu érkezett.

Frissítés (23:17): A Jimmy Butler - Miami Heat házasság végül egy négycsapatos sign-and-trade csere lesz a Heat, a Philadelphia Sixers, a Portland TrailBlazers és a Los Angeles Clippers között. Moe Harkless és egy jövőbeli első körös megy a Miamitól a Clippershez (mint ismert, Harkless egyébként Hassan Whiteside-ért érkezik a Portlandtől), Josh Richardson megy Philly-be, Butler pedig 4 évre 142 millióért költözik a floridaiaikhoz. A Clippersnek továbbra is van egy maximum szerződésre helye.


Frissítés (22:42): A Phoenix Suns leszerződtette Frank Kaminsky-t, 2 évre 10 millió dollárt kap a magasember.

Az Oklahoma City Thunder újfent megegyezett Nerlens Noellel, emellett Alec Burkst is leigazolta a gárda.


Frissítés (22:17): Adrian Wojnarowski (ESPN) forrásai szerint Wesley Matthews a Milwaukee Buckshoz szerződik, méghozzá a veterán minimumért.


Frissítés (21:59): A Golden State Warriors tulajdonosa, Joe Lacob bejelentette, hogy amíg ő a tulaj, senki nem viseli a klubnál a 35-ös mezt, erre az időre "visszavonultatják" Kevin Durant mezszámát.


Frissítés (21:41): Richaun Holmes 2 évre 10 millió dollárért a Sacramento Kingsnél folytatja.

Klay Thompson 5 éves, 190 milliós szerződésében van egy 15%-os trade kicker is.


Frissítés (21:18): JJ Barea egy évre a minimumért visszatér a Dallas Maverickshez.

A Valencia játékosa, Matt Thomas pedig 3 éves szerződéssel érkezik a bajnok Toronto Raptorshoz.

Frissítés (20:19): Enes Kanter 2 évre 10 millió dollárért a Boston Celticsnél folytatja - a második év játékosopciós.


Frissítés (20:13): Maxi Kleber 4 évre 35 millió dollárért marad a Dallas Mavericksnél - a negyedik év csapatopciós.


Frissítés (19:49): A Utah Jazz kiteszi keretéből Raul Netót, így meg tudja húzni a Mike Conley-cserét.

Austin Rivers veterán minimumért marad a Rocketsnél.

A New York Knicks 2 évre 16 millió dollárért szerződteti Elfrid Paytont. A Knicksnél egyébként Bobby Portis, Taj Gibson, Wayne Ellington és Reggie Bullock szerződésében is csapatopciós a második év.


Frissítés (19:17): David Aldridge (nba.com) forrásai szerint a Lakers közel áll a megegyezéshez Troy Danielsszel - Shams Charania (The Athletic) szerint 1 évre 2.1 millió dollárért érkezik a Lakershez a vajkezű shooter.

Adrian Wojnarowski (ESPN) értesülései szerint Austin Rivers 1+1 játékosopciós évre marad a Houston Rocketsnél.

Közben a Brooklyn-Golden State Durant-Russell dupla sign-and-trade-be bekerült egy jövőbeli védett első köröst is, amit a Warriors ad a Netsnek.

Klay Thompson új, 5 éves, 190 millió dolláros maximum szerződése is hivatalos közben.


Frissítés (18:49): Adrian Wojnarowski (ESPN) információi szerint Hassan Whiteside a Portlandnél folytatja - részletek ezen a linken.


Frissítés (18:32): A EuroHoops jelentette, hogy a Fenerbahcéból nemcsak Nicolo Melli, hanem Marko Guduric is az NBA-be megy, ő a Memphis Grizzlies játékosa lesz két évre.


Frissítés (18:30): Marc Stein (New York Times) hozta a hírt, hogy Seth Curry 4 évre 32 millió dollárért visszatér a Dallas Maverickshez.


Frissítés (18:10): Jake Fischer (Sports Illustrated) értesülései szerint a Chicago Bulls el akarja cserélni Kris Dunnt.


Frissítés (17:46): Marc Stein (New York Times) információi szerint a Golden State Warriors el fogja cserélni D'Angelo Russellt, aki semmilyen szinten nem illik a csapatba, csak egyszerűen nem akartak üres kézzel távozni Kevin Durant távozását követően - a kérdés az, mikor lépi meg Bob Myers a cserét.


Frissítés (17:22): Adrian Wojnarowski (ESPN) hozta a hírt, hogy Michael Carter-Williams 1 évre visszatér az Orlando Magichez.


Frissítés (17:15): Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette, hogy a New York Knicks Wayne Ellingtonnal is megegyezett 2 évre 16 millió dollárért.

Howard Beck (Bleacher Report) úgy tudja, hogy Kevin Durant nem a szerződés részletei miatt nem a Knickset választotta, egyszerűen nem akart egyedüli sztárként a New Yorkhoz igazolni, inkább a Brooklyn Netset és Kyrie Irvinget preferálta.


Frissítés (14:52): David Aldridge (nba.com) forrásai szerint a Chicago Bulls két jövőbeli második köröst küld a Wizardshoz Satoransky-ért, illetve lekerül a védettség a 2023-as második körösről, ami a Jabari Parker-féle cserében került át Washingtonba.


Frissítés (14:35): Emiliano Carchia (Sportando) úgy tudja, hogy Satoransky 3 év 30 millió dollárt környékén keres majd a Bullsnál. Adrian Wojnarowski (ESPN) hozzátette, hogy értesülései szerint a cseh megkapja a kezdő irányító posztot.

David Aldridge (nba.com) jelentette, hogy a Wizards Isaiah Thomas-szal tárgyal.


Frissítés (14:27): Adrian Wojnarowski (ESPN) hozta a hírt, hogy a Chicago Bulls sign-and-trade keretein belül megszerezte a Washington Wizardstól Tomas Satoransky-t - a cseh 3 éves szerződést köt a klubbal, az összeg még nem ismert.


Frissítés (14:06): Shams Charania (The Athletic) információi szerint Ish Smith 2 évre 12 millió dollárért a Washington Wizardsnál folytatja.


Frissítés (10:40): Adrian Wojnarowski (ESPN) forrásai szerint a New Orleans Pelicans egy 2021-es és egy 2023-as második köröst adott Derrick Favorsért a Utah-nak - mindkét pick a Golden State-től érkezik.


Frissítés (10:00): A tegnap esti eseménykövetésben olvashattátok az összes megegyezés hajnal 1 óra előtt - ezen a linken visszanézhetitek.

Arról is volt szó, hogy Patrick Beverley hosszabbított a Clippersszel, Jamal Murray pedig a Nuggets-cel - részletek ezen a linken

A New York Knicks három erőcsatárt is igazolt Taj Gibson, Julius Randle és Bobby Portis személyében - részletek ezen a linken. Ugyanide tartozik, hogy Reggie Bullock 2 évre 21 millió dollárért szintén a Knickst választotta.

A Golden State Warriors megegyezett Klay Thompsonnal az 5 éves, 190 millió dolláros maximumról, plusz ahogy ezen a linken olvashattátok már, megszerezte D'Angelo Russellt, és elpasszolta Andre Iguodalát a Memphis Grizzlieshez.

Arról is volt szó reggel ezen a linken, hogy Jimmy Butler 4 éves maximummal a Miami Heathez kerül, de ez egyelőre még nem teljesen biztos, mivel a Dallas Mavericks kihátrált a háromcsapatos sign-and-trade-ből - állítólag Derrick Jonest nem akarta adni a Heat. Butler mellett Al Horford sorsa is azon múlik, hogy ezen a szálon mi lesz. A Heat állítólag Goran Dragicot próbálja elnyomni, hogy sikerüljön Butler megszerzése.

Ha már Horford, akkor itt lehet megemlíteni, hogy Mike Scott 2 évre 9.8 millióért maradt a Phillynél.

A Milwaukee Bucks is épül: Brook Lopez testvére, Robin Lopez aláírt a gárdához 2 évre 9.8 millió dollárért, George Hill pedig 3 évre 29 millióért maradt az együttesnél.

A New Orleans Pelicans megszerezte Derrick Favorst a Utah Jazztől egy csere keretein belül. A Jazz pótolta is a magasembert, Bojan Bogdanovic mellett Ed Davis-szel is aláírt 2 évre 10 millió dollárért.

A Sacramento Kings nem tétlenkedett hajnalban, és ma reggel is volt egy megállapodása: Cory Joseph 3 évre 37 millió dollárért a kaliforniai együttesnél folytatja. Ezzel egy időben Willie Cauley-Stein QO-ját visszavonta a klub.

További szerződtetések. Mario Hezonja 1+1 játékosopciós évvel, minimum szerződéssel a Portland TrailBlazershez igazolt. Úgy tűnt, hogy Nerlens Noel visszatér az Oklahoma City Thunderhez, a játékos azonban kihátrált a megállapodásból - a Thunder Mike Muscalát leigazolta, de állítólag beszélnek még Noellel is. DeMarre Carroll 2 évre 13 millióért a San Antonio Spurst erősíti innentől. A Brooklyn Netsnél pedig DeAndre Jordan 3 évre 40 millió dollárt kap.

A végére pedig Kawhi Leonard marad: tegnap este senkivel nem beszélt hivatalosan, még ha nagybátyja és képviselője, Dennis Robertson beszélt is Magic Johnsonnal. Sok forrás szerint a Los Angeles Lakers a legesélyesebb Leonardra, de egyelőre nincs döntés róla.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus