Hírmorzsák 2019-07-16 (19:45)

Anthony Davis nem foglalkozik a jövővel, csak a most következő szezon érdekli - együtt él a döntéseinek következményeivel, és nem foglalkozik azzal, mit gondolnak mások. Nicolo Melli térdét megműtötték. Jarrett Allen csípője megsérült. Mike Krzyzewski szerint Zion Williamsonnak nem lett volna szabad játszani a nyári ligában. Oddsok az Év Újonca díjra és a bajnoki címre. Vincent Poirier a Celticsnél. Reggie Bullock megkötötte új szerződését a Knicksszel. LeBron James és Kawhi Leonard a 2k20 legjobb játékosai.

A Los Angeles Lakers új sztárja, Anthony Davis újságírói kérdésre azt nyilatkozta Rachel Nicholsnak (ESPN), hogy egyelőre csak a jelenlegi szezon érdekli, nem koncentrál a nyárra, vagy hogy mi fog történni azt követően. A legjobbat akarja kihozni az évből, és ha vége van a szezonnak, reményei szerint június közepén, miután megtartották a bajnoki parádét, és volt pár napja pihenni, akkor visszatérhetnek erre a kérdésre - addig csak az számít neki, hogy minél sikeresebb legyen a gárda, és hogy ő ehhez minél többet tudjon hozzátenni.

Azt is elmondta Davis, hogy Rob Pelinka GM 30-40 percenként hívogatta, hogy mit fognak csinálni, kit fognak igazolni. Volt olyan, hogy mondta, hogy a moziban van, amire annyit mondott neki Pelinka, hogy hívja vissza, amint vége a filmnek. A magasember örült ennek, mert a lehető legjobb csapatot akarja összerakni a vezetőség, amely szerinte nagyszerű munkát végzett. A New Orleans Pelicansnél megtett cserekérelméről annyit mondott, hogy a saját kezébe akarta venni a sorsát. Mindig megmondták neki, hogy mit kell csinálnia, amit fiatalabb játékosként el is fogadott, hiszen azt gondolta, hogy a legjobbat akarják neki, most viszont ő akart irányítani. Együtt él ennek a következményeivel, és amíg ez így van, nem érdekli, hogy mit szólnak hozzá mások.

A Pelicans magasembere, Nicolo Melli kés alá feküdt - a térdét kellett megműteni a török szezon befejezését követően, így nem is csatlakozik egyelőre az olasz válogatott felkészüléséhez a világbajnokságra. Állapota week-to-week, tehát hetente vizsgálják majd, hogy pályára engedhető-e vagy sem. A Brooklyn Netsnél Jarrett Allen csípője meghúzódott a nyári liga elődöntőjében - pontosabban nem tudni, de nem valószínű, hogy komolyabb baja van a centernek.

A New Orleans másik magasembere, Zion Williamson még a nyári liga nyitónapján sérült meg a New York Knicks ellen. Williamson előző edzője, a Duke egyetem legendás trénere, Mike Krzyzewski azt nyilatkozta Adam Zagoriának (Forbes), hogy szerinte nem lett volna szabad pályára engedni Ziont, mert sem fizikálisan, sem mentálisan nem volt játékra kész állapotban a rengeteg elfoglaltsága, az ESPY-hoz hasonló díjátadók miatt. Azt is elmondta Coach K, hogy szeretné, ha Williamson és RJ Barrett harcolnának egymással az Év Újonca címért - mindkettejüket imádja, nagyszerű játékosoknak tartja őket, ráadásul még csak 19 évesek.

Ha már az Év Újonca díj, akkor jöjjenek az oddsok. A Westgate Las Vegas Superbooknál Zion Williamson győzelme esetén 4 a 6-ra fizetnek (1.67-szeres szorzó), Ja Morant végső győzelme 4 az 1-re (5-szörös pénz) fizet, míg RJ Barretté 5 az 1-re (6-szoros pénz) - további oddsok ezen a linken. A Caesarsnál újra a Lakers bajnoki címére adják a legkisebb szorzót, 3 az 1 az aranysárga-lilák "kifizetési aránya" (4-szeres pénz), a Los Angeles Clippersé 4 az 1 (5-szörös pénz), a Milwaukee Bucksé pedig 9 a 2-re (5.5-szeres pénz) - az összes odds ezen a linken megtekinthető.

Jöjjön két szerződtetés. Vincent Poirier és a Baskonia útjai elváltak egymástól, így a francia centert hivatalosan is aláírt a Boston Celticsszel. Az eredetileg 2 évre 21 millió dollárért szerződetett Reggie Bullock pedig megállapodott a New York Knicksszel új, szintén 2 éves szerződésében - az első évben kevesebbet fog kapni, mint a 4.7 milliós room MLE (sapka alatti csapatok MLE-je), a második év pedig csapatopciós. Bullocknál a fizikai vizsgálatok során derült ki egy addig nem ismert sérülés, így a csapat elállt az eredeti kondícióktól, de le akarta igazolni a dobóhátvédet.

A végére pedig a 2k20 értékei maradtak - a játék két legjobb játékosa LeBron James és Kawhi Leonard lesznek 97-es mutatóval, a legjobbak értékeit ezen a linken megnézhetitek.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus