Hírmorzsák 2019-07-23 (09:30)

Tim Duncan Gregg Popovich segédedzője lesz a San Antonio Spursnél. A Wizards beajánlja Bradley Bealnek 3 évre a 111 millió dolláros maximum hosszabbítást. Beal, Tobias Harris és Zion Williamson sem lesznek ott a Team USA keretében a világbajnokságon - a válogatott behívta Marcus Smartot és Thad Youngot, de már készülnek a további lemondásokra is. Kyle Kuzma kirúgta az ügynökét. John Wall valószínűleg egyáltalán nem játszik a most következő idényben.

A San Antonio Spurs megtalálta az idén nyáron távozó Ime Udoka és Ettore Messina utódait: Will Hardy és Tim Duncan ülnek le a kispadra segédedzőként. Gregg Popovich a rá jellemző humorral azt nyilatkozta, hogy miután 19 évig segítette Duncant, itt volt az idő, hogy a legendás magasember viszonozza a szívességet.

A Washington Wizards GM-je, Tommy Sheppard azt mondta Adrian Wojnarowskinak (ESPN), hogy amint lehet (pénteken), beajánlják Bradley Bealnek a maximum hosszabbítást, 3 évre 111 millió dollárt - mint ismert, Beal csak két év múlva lesz szabadügynök, azért ennyi a szám és nem több.

Arról tegnap este írtunk már, hogy Beal nem lesz ott a Team USA keretében az idei világbajnokságon, de Shams Charania (The Athletic) jelentette, hogy Zion Williamson sem lesz ott a kínai vb-n, és tegnap este lemondta a szereplést Tobias Harris is. Charania úgy tudja, hogy Marcus Smartot és Thad Youngot hívta be a válogatott a felkészülésre.

Joe Vardon (The Athletic) jelentette, hogy a szakmai stáb készül a további lemondásokra is: Mike Conley és D'Angelo Russell érkezhet a keretbe, amennyiben még többen mondják vissza a szereplést az idei vb-n, de Jaylen Brown, Aaron Gordon, Josh Richardson és Julius Randle neve is benne van a kalapban. Annyi biztos, hogy a Minnesota Timberwolvesnál játszó Josh Okogie szerepelni fog - Nigéria színeiben.

Térjünk még egy kicsit vissza a Wizardshoz: a klub tulajdonosa, Ted Leonsis azt nyilatkozta Chase Hughesnak (NBC Sports), hogy John Wall valószínűleg a teljes 2019/20-as szezont kihagyja. Mint ismert, az irányító bal Achillese elszakadt, miután februárban elcsúszott és elesett saját otthonában.

Volt néhány rostermozgás is. A Milwaukee Bucks kitette keretéből Bonzie Colsont - two-way szerződése volt, de Cam Reynolds és Frank Mason III személyében megvan a Bucks két two-way-es játékosa. A Detroit Pistons szerződést kötött Donta Hall-lal és Todd Withersszel - mindketten ott voltak a Pistons nyári ligás csapatában is. Az előző idényben a Washingtonnál és a New Orleans Pelicansnél is megforduló Wesley Johnson Görögországba, a Panathinaikoszhoz szerződött.

A végére pedig a Los Angeles Lakers játékosa, Kyle Kuzma maradt, aki menesztette ügynökeit, Mark Bartelsteint és Zach Kurtint, akik a Priority Sports and Entertainmentnél dolgoznak.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus