Hírmorzsák 2019-07-26 (10:00)

Sam Presti szerint nem közös megegyezés volt, hogy Paul George-ot elcserélik, de a végeredménnyel elégedett. Megvan a Team USA 17 fős, vb-re készülő kerete - még egy ember csatlakozhat, aki még vacillál -, illetve a Select Team 13-as állománya. CJ Milest műteni kell fáradásos törése miatt. Trey Burke a Sixersnél, Dragan Bender Milwaukee-ban. A Clippers bemutatta új, inglewoodi stadionja látványterveit. Lorenzen Wright ex-felesége vallott, 30 évet kapott, mert segített megölni volt férjét.

Tegnap este beszámoltunk arról, hogy megvan a Team USA 17 fős kerete, amely a világbajnokságra készül. Ehhez kapcsolódik, hogy a New Orleans Pelicans új dobóhátvédje, JJ Redick még gondolkodik azon, hogy elfogadja a válogatott meghívását - nagyon örül neki, hogy egyáltalán szóba került a neve, de a családja költöztetését is intéznie kell.

A Select Team az alábbi 13 névből áll, ők segítik a válogatott felkészülését:

Jalen Brunson (Dallas Mavericks)
Pat Connaughton (Milwaukee Bucks)
De'Aaron Fox (Sacramento Kings)
Landry Shamet (Los Angeles Clippers)
Derrick White (San Antonio Spurs)
Trae Young (Atlanta Hawks)
Marvin Bagley III (Sacramento Kings)
Mikal Bridges (Phoenix Suns)
John Collins (Atlanta Hawks)
Joe Harris (Brooklyn Nets)
Jonathan Isaac (Orlando Magic)
Jarrett Allen (Brooklyn Nets)
Mitchell Robinson (New York Knicks)

A Philadelphia Sixers 1 éves kontraktust adott Trey Burke-nek. A Brooklyn Nets nem garantált szerződést írt alá Deng Adellel. Dragan Bender pedig végül marad a ligában - bár a horvát magasember szóban megegyezett a CSZKA Moszkvával, végül a Milwaukee Bucksnál kötött ki egy 2 éves megállapodással.

A nyáron a Washington Wizardshoz cserélt CJ Miles kés alá fekszik, meg kell műteni a bal lábfejét egy fáradásos törés miatt - hat hét múlva vizsgálják majd, hogy elkezdhet-e edzeni.

Az Oklahoma City Thunder GM-je, Sam Presti kamerák elé állt, és a Paul George-féle cseréről beszélt. Presti azt mondta, hogy bár George úgy fogalmazott, hogy "közös megegyezés volt, hogy az a legjobb, ha külön válnak útjaik", ő nem ezt mondaná. Ez ugyanis azt sugallná, hogy el akarták passzolni a sztárt, ami viszont egyáltalán nem volt a terveikben, ez valószínűleg világos mindenkinek. Ettől függetlenül egyáltalán nem volt semmi harag a két fél között, annak pedig nagyon örült, ahogy végül lefolyt ez az egész történet, és hogy olyan üzletet tudtak kötni, ami előnyös volt a klub számára.

A Los Angeles Clippers bemutatta új, Inglewoodban építendő stadionja terveit - ezen a linken láthattok róla képeket és videókat is. Steve Ballmer tulajdonos azt nyilatkozta, hogy a legjobb otthont akarja adni a csapatnak, amely eddig soha nem látott módon szolgálja ki a játékosokat, a nézőket, a szponzorokat és az inglewoodi közösséget. Ballmer biztos benne, hogy a 18.500-asra tervezett aréna megépül, hiába indított pert a Madison Square Garden, amely az inglewoodi Forum tulajdonosa.

A végére pedig a kék-fény rovat maradt: a 2010 júliusában meggyilkolt egykori NBA játékos, Lorenzen Wright ex-felesége bevallotta, hogy segített megölni volt férjét, ezért 30 éves börtönbüntetést kapott. Mint ismert, Wrightot jó ideig nem találták, majd július 28-án került elő a holtteste, nagyjából egy évvel utolsó NBA meccse után - lelőtték.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus