Hírmorzsák 2019-08-15 (13:05)

Tyronn Lue a Clippers első számú segédedzője lesz. Carmelo Anthony a Nets játékosokkal edz Los Angelesben. Draymond Green szerint tiszteletlenség azt gondolni, hogy a Warriors nem kerül PO-ba - ő szereti az esélytelenebb szerepet. Green beszélt Kevin Durant viselkedéséről is. Antawn Jamison a Wizards játékosmegfigyelőjeként folytatja. Jeremy Lin iránt kínai csapatok érdeklődnek. LeBron James új pályát nyitott az I Promise iskolájában.

Marc Stein (New York Times) értesülései szerint Tyronn Lue Doc Rivers első számú segítője lesz a Los Angeles Clippersnél - mint ismert, Lue majdnem megegyezett a Los Angeles Lakersszel az előző idényt követően, de végül nem sikerült megállapodnia a két félnek.

Ian Begley és Anthony Puccio (mindketten SNY.tv) információi szerint Carmelo Anthony Los Angelesben, a Brooklyn Nets játékosaival edz és készül a következő szezonra. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Netset érdekli-e Melo, és ha igen, akkor mennyire.

Ha már a Nets, akkor itt kell helyesbítenünk. A tegnapi morzsában az írtuk, hogy Joe Tsai a franchise 51%-át veszi meg 2.35 milliárd dollárért, de a New York Post cikke alapján csak simán két évvel korábban hívja le 1.35 milliárdos opcióját az 51%-ra, a klub összvételára lesz 2.35 milliárd dollár.

A Golden State Warriors magasembere, Draymond Green Rachel Nicholsszal (ESPN) beszélgetett az ESPN The Jump című adásában. Green szerint vannak, akik úgy gondolják, hogy még a PO-ba sem fog bejutni a gárda. Szerinte ez tiszteletlenség, de nem újdonság, csak ugyanaz, amit évek óta kapnak. Ő kifejezetten szereti azt, amikor ő vagy a csapata az esélytelenebb - jó ideje nem volt már erre példa, de így megint van rajta egy kis plusz teher. Arról a pletykáról megosztotta gondolatait, hogy Kevin Durant a szezon közben egyszerűen nem beszélt a csapattársaival. Green úgy gondolja, hogy ez mindenkinek a saját élete, senkinek nem kell odamenni és megosztani a másikkal, hogy mit fog csinálni, vagy éppen engedélyt kérnie. Ő is akkor tudta meg, hogy KD távozik, mikor mindenki más, de ennek így is kellett lennie.

A Washington Wizards vezetőségi posztot adott egykori játékosának, Antawn Jamisonnak - az egykori csatár az elmúlt két évben a Los Angeles Lakers játékosmegfigyelője volt, és a fővárosiaknál is a pro és a G-Ligás scoutinggal foglalkozik majd.

Jia Lei (Sina Sports) forrásai szerint több kínai együttes is érdeklődik Jeremy Lin iránt - az iránytó egyelőre szeretne az NBA-ben maradni, de nincs túl nagy érdeklődés iránta.

A végére pedig LeBron James maradt, aki tegnap bemutatta az új utcai kosárpályát az általa nyitott I Promise iskolában.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus