Hírmorzsák 2019-08-17 (10:15)

A Spurs visszavonultatja Tony Parker 9-es mezszámát. Új vezérigazgatója van a Netsnek. Új játékos a Bucksnál. Chauncey Billups a Clippers szakkommentátora lesz.

A San Antonio Spurs november 11-én, a Memphis Grizzlies elleni összecsapáson visszavonultatja Tony Parker 9-es mezszámát. A francia irányító a franchise 10. játékosa, aki ilyen megtiszteltetésben részesül - 17 San Antonio-i idénye alatt 4 bajnoki címet szerzett, 2007-ben pedig a liga történetének első európai döntő MVP-je lett.

Jöjjenek a roster és egyéb változtatások. A Milwaukee Bucks edzőtábormeghívót adott Jaylen Adamsnek - tavaly az Atlanta Hawksnál és a G-Ligában, az Erie Bayhawksnál kosarazott. A Brooklyn Netsnél új vezérigazgató van: Brett Yormark távozik a tegnap bejelentett tulajdonosváltással egy időben, Adrian Wojnarowski (ESPN) pedig úgy tudja, hogy helyét David Levy, a Turner volt elnöke veheti át.

A végére pedig Chauncey Billups maradt: Andrew Marchand (New York Post) értesülései szerint az egykori kiváló irányító otthagyja az ESPN NBA Countdown című műsorát, és a Los Angeles Clippers meccseinek szakkommentátora lesz.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus