Hírmorzsák 2019-08-21 (09:00)

Tyronn Lue a Clippers első számú segédedzője. PJ Tucker hosszabbítani akar a Houstonnal. A Lakers négy centert is fontolóra vesz DeMarcus Cousins sérülése után. Royce White szerint Carmelo Anthony-t kigolyózták, Jared Dudley-t és LeBron Jamest kritizálta - Dudley válaszolt. Szerződtetések Clevelandből és San Antonióból.

Pár napja már volt arról szó, hogy Tyronn Lue közel áll ahhoz, hogy a Los Angeles Clippers első számú segédedzője legyen, és ez meg is történt: Shams Charania (The Athletic) jelentette, hogy Lue megegyezett a csapattal.

A Houston Rockets játékosa, PJ Tucker Kelly Ikónak (The Athletic) azt nyilatkozta, hogy szeretne most hosszabbítani jelenlegi csapatával - 2017-ben 4 éves szerződést írt alá, de a 2020/21-es idényre csak részlegesen garantált. Tucker szerint meglátjuk, mi fog történni, de optimista a helyzetével kapcsolatban.

Arról tegnap este írtunk már, hogy nemcsak Dwight Howard és Joakim Noah, hanem Mo Speights és Marcin Gortat is ott van a Los Angeles Lakes listáján.

A Sacramento Kings nem garantált szerződést írt alá Eric Mikával - ő tavaly Németországban kosarazott - , a San Antonio Spurs pedig ugyanilyen kontraktust ajánlott Jeff Ledbetternek, legalábbis a Sportando információi szerint.

A végére pedig Royce White maradt, aki a Fanatics View-nak azt nyilatkozta, hogy Carmelo Anthony-t egyszerűen kigolyózták - esélytelen, hogy egyébként a Lakers például Jared Dudley-t igazolja le és nem Melót. White LeBron Jamest is kipécézte magának, miszerint nem érti, hogy hogyan játszhatja meg James, hogy ő a játékosok arca és hangja, közben meg hagyja, hogy a nagy barátja ott lógjon a levegőben, a csapata pedig leigazolja Dudley-t. Szerinte ha van bárki, aki szerint Dudley egyáltalán megkötheti Anthony cipőfűzőjét, azt megüti. Dudley válaszolt is: szerinte ez nem arról szól, hogy ki a jobb, ő vagy Melo, hiszen Anthony egy későbbi Hall of Famer, és mindenki szeretné újra a ligában látni. Dudley úgy érzi, hogy White alulinformált, ha az ő nevét emlegeti állandóan: az NBA nem arról szól, hogy ki a jobb, hanem hogy ki tud többet segíteni a csapatnak.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus