Hírmorzsák 2019-08-25 (10:30)

A Lakers és a Clippers a favorit a fogadóirodáknál - Giannisra fizetnek a legkevesebbet az MVP címnél, Zion Williamson oddsa a legkisebb az Év Újonca díjnál. LeBron James elsírta magát, mikor meglátta, hogy a fia reggel negyed 6-kor már edz. A Bucks Jodie Meeks iránt érdeklődik. Zach Collins 100%-os állapotban lesz az edzőtábor kezdetére. Dan Gilbert hazamehetett a kórházból a stroke-ját követően. Indiában nagyon kíváncsiak az első indiai előszezon meccsekre. 

Időről időre előkerülnek a fogadóirodák oddsai a bajnoki címre, az MVP címre és az Év Újonc trófeára is - lássuk, most hogyan állnak az esélyek.

Jelenleg a Clippers a legnagyobb favorit Vegasban, 7 a 2-re fizet Doc Riversék végső győzelme, az 4.5-szeres pénz - szorosan mögöttük ott van a Lakers 4 az 1-hez odds-cal (5-szoros pénz), illetve a Bucks is 6 az 1-hez eséllyel (7-szeres pénz). Az MVP címnél nincs változás: Giannis Antetokounmpo címvédésre fizetnek a legkevesebbet (4.5-es odds), mögötte Steph Curry (5-ös odds) és James Harden (5-ös odds) találhatóak. Az Év Újonca díjnál Zion Williamson 5 a 7-re fizet, az alig több, mint 1.7-es odds - Ja Morant 5.5-szeres oddson, RJ Barrett pedig 6-szoros oddson fogadható. A teljes listákat ezen a linken találjátok - itt az is látható, hogy az előző szezon végét követő esélyek hogyan változtak mára.

A Los Angeles Lakers sztárja, LeBron James tegnap posztolt egy videót, amelyben a fia, Bronny James reggel negyed 6-kor zsákolgat. James ezt követően twitteren azt írta, hogy szó szerint elsírta magát edzésre menet a kocsiban, mikor eszébe jutott ez a jelenet. Annyira büszke volt, amit senki nem érthet meg, csak az, akinek az apja nem volt ott mellette egész életében.

Az NBA globális üzleti ügyekért felelős alelnöke, Diana Gotua azt nyilatkozta Shashank Nairnak (Mumbai Mirror), hogy gyorsabban fogytak a jegyek a liga történetének első indiai előszezon találkozóira, mint arra számítottak: közel két óra alatt elkelt a belépők 90%-a. Október 4-én és 5-én a Sacramento Kings és az Indiana Pacers fognak egymással megmérkőzni a Mumbaiban található NSCI Dome-ban.

Óvatosan kell bánni a hírrel a forrás miatt, de Ben Stinar (Amico Hoops) értesülései szerint a Milwaukee Bucks Jodie Meeks iránt érdeklődik. A hónap korábbi részében szó volt már a Los Angeles Clippersről és a Charlotte Hornetsről is, ők is megkeresték a dobóhátvédet.

Jason Quick (The Athletic) információi szerint a Portland TrailBlazers magasembere, Zach Collins 100%-os állapotban lesz az edzőtábor kezdetére. Collins még Las Vegasban, a Team USA felkészülése közben szenvedett 2-es fokozatú bokaficamot.

A végére pedig egy jó hír: több mint 8 hetes rehabilitációja után hazatérhetett a kórházból a Cleveland Cavaliers tulajdonosa, Dan Gilbert, aki még május 26-án kapott stroke-ot. A Quicken Loans Arena vezetője, Jay Farner azt is bejelentette, hogy természetesen továbbra is Gilbert távollétében működik tovább a Cavs, hiszen Gilbert még csak felépülőben van.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus