Hírmorzsák 2019-08-29 (20:30)

Carmelo Anthony a Knicksnél próbálkozik, de Kyrie Irving és Kevin Durant próbálják "benyomni" a Netshez. Wilson Chandler 25 meccses eltiltást kapott. Darius Miller jobb Achillese elszakadt, 7-8 hónapot kell kihagynia. Shaq Dwight Howardnak is beszólt, Howard nem foglalkozik ezzel.

Jake Fischer (Sports Illustrated) úgy tudja, hogy Carmelo Anthony ott lesz a New York Knicks mai, informális privát edzésén - elvileg itt nézi meg a csapat Hasheem Thabeetet is, de Ian Begley (SNY.tv) ennek sok jelentősége nincs, mivel így is megvan a New York 15 garantált szerződésű játékosa. Frank Isola (The Athletic) információi szerint a Brooklyn Nets is figyeli Melót - állítólag Kyrie Irving és Kevin Durant is próbálják meggyőzni arról Sean Marksot, hogy szerződtesse Anthonyt.

A Nets új csatára, Wilson Chandler 25 meccses eltiltás elé néz Adrian Wojnarowski (ESPN) forrásai szerint - ezt azóta a liga is megerősítette hivatalosan is. A 32 éves kosaras pozitív doppingtesztet produkált, teljesítményfokozó szert szedett, ezért kapja majd a büntetést - Ipamorelint mutattak ki nála. Chandler kiadott egy közleményt, amelyben azt írja, hogy a rehabja során, mielőtt aláírt a Netshez, a szervezetébe került egy olyan anyag is, ami nemrég került fel a tiltott szerek listájára. Ő sem vette észre, hogy ez a szer rajta van a listán és az orvosa sem. Felelősséget vállal a tettéért, és elnézést kér a netses csapattársaitól, az edzőktől, a szurkolóktól és a vezetőktől is - keményen dolgozik az elkövetkezendő szezonra.

A New Orleans Pelicans bejelentette, hogy Darius Miller jobb Achillese elszakadt, és meg is műtötték már a kiscsatárt. Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mennyit kell kihagynia, de Malika Andrews (ESPN) értesülései szerint 7-8 hónap múlva térhet vissza Miller, tehát vagy az alapszakasz legvégére/a rájátszás elejére, ha eljut odáig a Pelicans, vagy csak a következő szezonban láthatjuk.

A végére pedig Shaquille O'Neal és Dwight Howard újabb "szócsatája" maradt. Arról tegnap este beszámoltunk már, hogy Kobe Bryant és Shaq között kialakult némi ellentét előbbi kommentjei után. Kobe szerint csak a média egy része akarja őket összeugrasztani, O'Neal pedig válaszolt is neki twitteren, miszerint "nincs probléma, tesa, amikor láttam az interjút, azt hittem, Dwite-ról beszélsz, már ha így kell betűzni a nevét... lol". Howardtól kérdezték instagramon, hogy mit szól ehhez, amire annyit felelt, hogy nem érdekli - az, amit Shaq mond vagy csinál, nincs befolyással arra, amit ő tesz. Ne is faggassa senki arról, hogy más mit mondott róla, mert csak egy dologra koncentrál.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus