Hírmorzsák 2019-08-30 (09:15)

Zaza Pachulia visszatért a Golden State-hez, Mike Dunleavy Jr.-t előléptették. DeMarcus Cousins ellen elfogatóparancsot adtak ki. Bradley Beal megtagadta, hogy kiülje a szezon hátralévő részét, mikor elúszott a PO a Wizards számára. Shaq ezúttal tanácsot adott Dwight Howardnak. Trey Burke úgy érzi, ő lesz a Sixers második számú irányítója. A Mavs lehívta waiverről Aric Holmant.

A Golden State Warriorsnál van némi változás, de ezúttal a szakmai stábban és a vezetőségben. Visszatér az együtteshez egykori centere, az idén nyáron visszavonuló Zaza Pachulia, aki tanácsadóként folytatja karrierjét, míg Mike Dunleavy Jr. segéd GM lett - tavaly profik játékosmegfigyelőjeként csatlakozott a csapathoz, amely 2002-ben a harmadik helyen draftolta őt.

DeMarcus Cousins kálváriájáról olvashattatok pár napja - a Los Angeles Lakers centerét feljelentette volt barátnője halálos fenyegetés miatt. Az ügy legújabb fejleménye az, hogy az alabamai Mobile rendőrsége elfogató parancsot adott ki Cousins ellen családon belüli erőszak vádjával

A Dallas Mavericks lehívta waiverről Aric Holmant, akit nemrég a Lakers tett szabadlistára Dwight Howard szerződtetése miatt - a Mississippi State-ről érkezett, nem kelt el a drafton, és a nyári ligát is az aranysárga-liláknál töltötte.

A Philadelphia Sixersnél kosarazó Trey Burke Mark Narduccinak (Philadelphia Inquirer) azt nyilatkozta, hogy úgy érzi, ő lesz a Sixers második számú irányítója Ben Simmons mögött, Raul Neto előtt. Szerinte a meccsek bizonyos szakaszaiban együtt tud játszani Simmonsszal, fent lehet a kezdőkkel. Burke szerint ő ilyen, ekkora versenyszellem van benne, és szeretné ezt megmutatni Philadelphiának. Dallasban és New Yorkban is játszott már labda nélkül, Luka Doncic-csal jó párost is alkottak érzése szerint.

Rachel Hopmayer (NBC Sports Washington) úgy tudja, hogy Bradley Beal megtagadta, hogy kiülje a szezon hátralévő részét, mikor elúszott a PO, mert ahogyan azt Scott Brooks vezetőedzőnek elmondta, ő a Wizards vezére.

A végére pedig Shaquille O'Neal maradt. Arról tegnap este olvashattatok már, hogy Shaq megint beszólt Dwight Howardnak, aki nem foglalkozott ezzel. O'Neal a tegnapi The Dan Patrick Show adásban azt mondta, hogy minden jót kíván Howardnak, és az egyetlen tanácsa az, hogy nagyon mélyen nyúljon bele a mentális és fizikális tartalékaiba. Keményen dolgozott, bajnoki címet akar nyerni, és van is esélye erre. Miamiben 34 éves volt, ahogy most Howard is, és az emberek azt gondolták, leszálló ágban van Los Angeles után, ő azonban minden energiáját mozgósította, és sikerült is elérnie célját.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus