Hírmorzsák 2019-09-01 (11:00)

Donovan Mitchell sokat tanult az amerikai válogatottnál - Gregg Popovich és Kemba Walker dicsérték Mitchell vezetői képességeit. Joe Lacob egy pillanatig sem gondolkodott Klay Thompson szerződésén - szerinte Klay a legjobb kettes a világon. A Warriors a legnépszerűbb csapat Kínában, Jeremy Lin a legnépszerűbb játékos. Hasheem Thabeetet továbbra is próbálja magát eladni a Knicksnek, a Bucks is érdeklődik. A Jazz és a Cavs retro mezei a most következő idényben.

 

A Team USA hátvédje, Donovan Mitchell arról beszélt a tegnapi napon, hogy rengeteget tanult az amerikai válogatottnál. Sokat hallatta eddig is a hangját, de ez most még inkább így van. Látja, mennyire fontos, hogy védekezésben az élen járjon, zavarja az ellenfelet, és olyan nyomás alá helyezze, amihez talán nincs hozzászokva.

Gregg Popovich azt mondta Mitchellről, hogy nagyszerű vezetői képességei vannak, ezért ennek a fejlesztésére helyezte a hangsúlyt az esetében - tudta, hogy nem fogja megtanítani jobban dobni vagy cselezni, viszont intelligens kosaras, ezt pedig nagyszerűen lehetett használni, hogy vezérként fejlessze, nemcsak a Team USA, hanem a Utah Jazz számára is.

Kemba Walker is Mitchellről beszélt: ő annyit mondott, hogy senki nem gondolná, hogy még csak annyi idős, amennyi, évekkel érettebbnek tűnik. Született vezető, aki hihetetlen képességekkel bír. Nagyszerű kosaras, aki azt is tudja, hogy még rengeteget fejlődhet, ezért hajlandó is dolgozni

A Golden State Warriors tulajdonosa, Joe Lacob a Warriors Insider Podcastben elmondta, hogy egyetlen pillanatig sem gondolkodott el azon, hogy szerződést ajánljon-e vagy sem Klay Thompsonnak, ő az egyik kedvenc játékosa. Persze az ACL-szakadás nem jó dolog, de sokan visszajöttek már belőle, tudják, hogyan kell kezelni egy ilyen sérülést. Lacob azt is hozzátette, hogy számára Thompson a legjobb kettes a világon - two-way kosaras, nagydarab, elképesztő dobó, és mindig keményen játszik, úgyhogy ki ne akarná?

A Mailman Group által készített, Red Card nevű felmérés szerint a Warriors a legnépszerűbb csapat Kínában - a San Francisco-iak mögött a Houston Rockets és a Los Angeles Lakers áll. A legnépszerűbb játékos az éppen most Kínában igazoló Jeremy Lin, Steph Curry és Thompson szerezték meg a dobogó alsó két fokát.

Hasheem Thabeet ügynöke azt nyilatkozta Ian Begleynek (SNY.tv), hogy ügyfele jövő héten is részt vesz néhány privát edzésen a New York Knicksnél, emellett a Milwaukee Bucks is meg fogja nézni a centert másfél héten belül.

A végére pedig ezúttal is két retro mez maradt, amelyeket a most következő szezonban használni fognak. Először a Utah Jazzé:

Másodjára pedig a Cleveland Cavaliersé:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus