Hírmorzsák 2019-09-04 (12:30)

Nené marad a Rocketsnél. Caris LeVert a liga legjobbjai közé akar tartozni. Rodions Kurucsot letartóztatták. Ellopták JaVale McGee bajnoki aranygyűrűjét. A brazilok edzője fél éve tudja, hogyan kell megállítani Giannis Antetokounmpót. Jayson Tatum szerint nem súlyos a bokasérülése. Carmelo Anthony emberei azért dolgoznak, hogy elhitessék a csapatokkal: nem igaz, hogy Melo nem vállal részfeladatokat, és hogy még mindig első számú ember akar lenni. Új játékos Miamiben és Charlotte-ban.

Volt néhány szerződtetés, illetve ezzel kapcsolatos pletyka. Kelly Iko (The Athletic) hozta a hírt, hogy a tervek szerint Nené marad a Houston Rocketsnél, újabb szerződést köt a texasi klubbal - korábban lemondott 3.8 millió dolláros játékosopciójáról erre az idényre. A Miami Heat nem garantált szerződést adott Davon Reednek - tavaly 10 mérkőzést játszott az Indiana PAcersnél, egyébként a G-Ligában kosarazott. A Charlotte Hornets pedig Kobi Simmonsszal kötött megállapodást.

Sean Deveney (Heavy.com) úgy tudja, hogy Carmelo Anthony képviselői keményen harcolnak azért, hogy lemossák az egykori sztárról, hogy továbbra is első számú ember akar lenni, és nem tudják a csapatok csak részfeladatokra használni.

Arról tegnap este olvashattatok már, hogy Jayson Tatum bokasérülést szenvedett a Törökország elleni találkozón. Egyelőre továbbra sem tudni, hogy mennyire súlyos a dolog, de a hírek szerint Tatum 20 perccel a meccs után már felhívta a Boston Celtics vezetőedzőjét, Brad Stevenst, hogy közölje vele, nincs nagy gond.

A brazilok szövetségi kapitánya, Aleksandar Petrovic a görögök elleni 1 pontos siker után elmondta, hogy sokan viccelődtek azzal, hogy hogyan lehet megállítani Giannis Antetokounmpót, de fél éve, a Toronto-Milwaukee keleti döntő óta tudja, mit kell tenni a Bucks sztárja ellen. Petrovic szerint Kostas Sloukas és Georgios Printezis jelentették számukra a problémát.

A TMZ Sports jelentette, hogy JaVale McGee házát a hétvégén kirabolták - 200.000 dollárnyi készpénzt és ékszert vittek el tőle, plusz a bajnoki gyűrűjét és azt a síszemüveget, ami a bajnoki ünnepléskor, az öltözői pezsgőzés során volt rajta.

A Brooklyn Nets játékosa, Caris LeVert Bill Benderrel (Sporting News) beszélgetett arról, hogy nagyon örült a szerződésének, mert rengeteget dolgozott ezért gyerekkora óta, de úgy érzi, sok munka áll még előtte. Sokan nagyon sokra tartják, de bőven van még tennivalója, mert a liga legjobb játékosai közé akar kerülni.

A végére pedig maradjunk a Brooklynnál: Rodions Kurucsot kedden letartóztatták - a vádak szerint június 27-én fojtogatta akkori barátnőjét, családon belüli erőszakkal vádolják, október 21-én lesz a tárgyalása. A Nets egyelőre csak annyit mondott, hogy bővebben nem szeretnék kommentálni az eseményeket, amíg folyik a vizsgálat Kurucs ellen.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus