Hírmorzsák 2019-10-30 (08:30)

Trae Young két hetet is kihagyhat bokasérülése miatt. Kenny Atkinson cáfolta a tegnapi pletykákat Kyrie Irvingről. Kyle Kuzma a következő három meccs valamelyikén elkezdheti a szezont. Dion Waiterst újra számításba veszi a Heat. A Clippers lehívta Landry Shamet és Jerome Robinson csapatopcióit, a Cavs Collin Sextonét. Idén nem lesz NBA Live 20.

Az Atlanta Hawks sztárja, Trae Young két hetet is kihagyhat, miután ma hajnalban megsérült a jobb bokája a Miami Heat elleni összecsapás során. Az MRI eredményére még várni kell, de a csapat egyelőre optimista, hogy nem súlyos a sérülés.

A Heat újfent számításba veszi Dion Waiterst, de a dobóhátvéd a Hawks ellen még nem lépett pályára. Erik Spoelstra vezetőedző annyit mondott Waiters ügyéről, hogy elég hír látott napvilágot az esetről, lezártnak tekinti a témát.

Bill Oram (The Athletic) úgy tudja, hogy a Los Angeles Lakers játékosa, Kyle Kuzma a csapattal utazik a most következő idegenbeli túrára, és a következő három találkozó valamelyikén pályára is léphet - fáradásos törése miatt nem szerepelhetett eddig.

Tegnap este írtunk arról, hogy a hírek szerint Kyrie Irving hangulatváltozásai aggodalmat okoznak a Brooklyn Nets vezetőségében. A gárda vezetőedzője, Kenny Atkinson elmondta, hogy ez kacsa, egyáltalán nem igaz a hír - ő a saját szemszögéből A+-t adna Irvingnek a kiegyensúlyozottságára. Atkinson úgy érzi, hogy könnyebb egy jó játékos edzőjének lenni - sokan mondják, mennyire nehéz kezelni egy sztárt, és lehet, hogy naív, de eddig nagyszerűen alakul a kapcsolatuk. 2-3 olyan dologban is segített neki az irányító, ami által jobb lett az egész csapat.

A Los Angeles Clippers lehívta Landry Shamet és Jerome Robinson 2020/21-es csapatopcióit. A Cleveland Cavaliers ugyanígy tett Collin Sexton esetében.

A végére pedig ezúttal az EA Sports maradt, amely bejelentette, hogy nem lesz NBA Live 20 - inkább a sorozat megújítására koncentrálnak.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus