Hírmorzsák 2019-11-07 (10:30)

A liga megvédte Kawhi Leonard pihentetését. Paul George egy héten belül visszatérhet - Jaylen Brown és Enes Kanter már ma éjszaka. Pat McCaw több hetet kihagy (térd). Ben Simmonsnak megsérült a válla. Mitchell Robinson agyrázkódást szenvedett. Kevon Looney két hétig nem játszik (ideg). Willie Cauley-Steinnek 9 milliót ajánlott a Hornets a nyáron. Kenneth Faried Kínában folytatja.

Mint arról ma reggel már írtunk, Ben Simmonsnak megsérült a válla - részletek ezen a linken. Folytassuk a további sérülésekkel, felépülésekkel. A Toronto Raptorsnál Pat McCaw bal térdét megműtik, néhány hetet biztosan kihagy. A New York Knicksnél Mitchell Robinsont lekönyölték a Detroit Pistons elleni meccs első félidejében, valószínűleg agyrázkódást szenvedett. A Golden State Warriors centere, Kevon Looney elvileg a közeljövőben visszatérhet - idegproblémái vannak, nagyjából két hét múlva kerülhet újra pályára.

A felépülőknél Paul George-dzsal lehet kezdeni, aki Sam Amick (The Athletic) értesülései szerint november 13-án vagy 14-én kezdi meg a szezont a jelenlegi tervek alapján - mindkét vállát műtötték a nyár során. Az NBA közben közleményt adott ki Kawhi Leonarddel kapcsolatban, aki újabb országos TV által közvetített mérkőzést hagyott ki pihentetés miatt. A liga úgy gondolja, hogy a Clippers sztárja nem elég egészséges ahhoz, hogy back-to-back-ek mindkét felén pályára lépjen - Adrian Wojnarowski (ESPN) forrásai szerint nem is fog játszani egymás utáni napokon a közeljövőben.

A Boston Celticsnél Jaylen Brown és Enes Kanter is visszatérhet ma éjszaka, a Charlotte Hornets ellen - előbbi beteg volt, ezért hagyta ki az előző három találkozót, Kanter pedig még a szezonnyitón sérült meg, és bár pályára tudott volna lépni korábban is, nem akarták siettetni.

A végére pedig szerződések maradtak. Egyrészt Willie Cauley-Stein, aki 2 évre 4.4 millió dollárért igazolt a Warriorshoz a nyár során, pedig volt egy 9 milliós ajánlata is a Charlotte-tól. A center úgy érezte, hogy egy sikeres franchise-nál újra jó irányba indíthatja pályáfutását, Steve Kerr pedig azt taglalta neki az aláírása előtt, hogy mennyire jól passzol D'Angelo Russell elzárás-leválás játékához. Másrészt a Sportadno hozta a hírt, hogy Kenneth Faried 4.4 millió dollárért a kínai Zhejiang Lionsnál játszik majd ebben az idényben.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus