Hírmorzsák 2019-11-18 (20:00)

A Lakers és a Clippers csatázhat Iguodaláért? Kevin Love nem foglalkozik a cserepletykákkal - elkötelezte magát a Cavs mellett, és hű marad ehhez. A Rockets kitette keretéből Ryan Andersont. LeBron James próbálja átvenni Kobe Bryant örökségét a Lakersnél. Luke Kornet orrát megműtötték. Zach LaVine szerint csapatként kell jobban teljesítenie a Bullsnak. Mike Budenholzer úgy érzi, Giannis Antetokounmpo egyre komfortosabban vállalja el a triplákat. Giannis vezeti a PER listát.

A Cleveland Cavaliers magasembere, Kevin Love Arash Markazival (Los Angeles Times) beszélgetett az őt körülvevő cserepletykákról. Love azt nyilatkozta, hogy tudja, látja, hogy mennyi diskurzus folyik arról, hogy bizonyos csapatoknál ő lehetne a hiányzó láncszem, a hosszabbítása óta folyamatosan röpködnek a pletykák. Ő azt teszi, ami a klub és Cleveland számára a legjobb - elkötelezte magát, hű marad ehhez, és hagyja, hogy történjenek a dolgok, ahogyan történniük kell. Love szerint a mentális egészségnek is az az alapja, hogy az ember a jelenben éljen, de ezt nehezebb megtenni, mint mondani. Nem szabad túlságosan siettetni az eseményeket - a folyamatos fejlődésre kell koncentrálni, a többi jön magától.

A Houston Rockets kitette keretéből Ryan Andersont - így 14 fős jelenleg a texasiak kerete.

A San Francisco Chronicle forrásai szerint a legtöbb, belső infóval rendelkező személy úgy gondolja, hogy Andre Iguodala a Los Angeles Lakershez igazol, ha a Memphis Grizzlies kivásárolja - mint ismert, Iguodala most vagy erre vagy a cseréjére vár. Az újság azonban azt is hozzáteszi, hogy a Los Angeles Clippersnek rengeteg cserealapja van, borzasztóan mély a jelenlegi keret. Doc Riversék Iguodala megszerzésével egyszerre erősíthetnék tovább a védekezést, valamint elvághatnák az utat az elöl, hogy Iggy az aranysárga-lilákhoz kerüljön.

Azt láthattátok már a mai nap folyamán, hogy Kobe Bryant ott volt a Lakers Atlanta Hawks elleni találkozóján, és le is pacsizott LeBron Jamesszel a pályán. James instagramon azt írta, hogy próbálja átvenni azt az örökséget, amit Kobe a klubnál hátra hagyott - szeretné, ha Bryant büszke lenne rá.

A Chicago Bullsnál Luke Kornet orrát megműtötték - eredetileg tavaly decemberben tört el az orra, még a Knicks játékosa volt, most viszont újra kés alá kellett feküdnie.

A Bulls nem kezdte jól az idényt, a Brooklyn Nets elleni vereség után Zach LaVine beszélt az okokról. A gárda sztárja azt mondta, hogy néha olyan, mintha 12-en bámulnának rá és várnák tőle a csodát. Hozzátette, hogy egyáltalán nem fél attól, hogy el kell vállalnia egy dobást, vagy hogy kihagy egyet, rengetegszer átélte már ezt, és ha neki kell elvinnie a balhét, akkor megteszi. Minden nap azért dolgozik, hogy fejlődjön, és mindig saját magát vizsgálja először, nem másokat. Csapatként azonban jobban kell teljesíteniük.

A PER-listát továbbra is Giannis Antetokounmpo vezeti (33.4), de most már Mitchell Robinson (32.4) és Karl-Anthony Towns (31.0) előtt - a Top25-öt ezen a linken találjátok!

A végére pedig maradjunk a Milwaukee Bucks sztárjánál, akiről edzője, Mike Budenholzer beszélt. A tréner úgy gondolja, hogy Giannis egyre magabiztosabb a triplavonalon túlról - a görög a legutóbbi 27 hármaskísérletéből 12-t bedobott. Sokat van a kezében a labda, úgyhogy általában labdavezetésből emeli rá a tripláit. Emellett persze továbbra is nagy százalékban a gyűrűt támadja - azt szeretnék, ha továbbra is folyamatosan fejlődne az MVP.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus