Hírmorzsák 2019-12-10 (20:45)

Paul George szerint nem őt kellene kifütyülnie az indianai közönségnek - idővel el fogja mondani, mi vezetett a távozásához, nem lepődött meg a fogadtatáson. Derrick Rose a meccsnyerője után: "erre születtem". Kevin Love a Blazershez akar kerülni? A Thunder elérhetővé tette Chris Pault, Steven Adamst és Danilo Gallinarit is. Vegasban Mark Jacksont tartják a legesélyesebbnek a Knicks vezetőedzői posztjára. Derrick Favors holnap visszatérhet. LeBron James szerint a 2011-es döntő után sokkal többet fordított a mentális felkészülésre.

A Los Angeles Clippers sztárja, Paul George ma hajnalban visszatért korábbi csapatához, az Indiana Pacers otthonában lépett pályára, és kapott némi füttyöt, akármikor a labdához ért. George a meccs után azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem volt meglepődve a közönség reakcióján, de egyszer majd elmesél mindent, hogy mi vezetett a távozásához, és azt garantálja, hogy nem őt kell kifütyülni. George nem osztott meg minimális részleteket sem, de azt elmondta, hogy nincs gondja azzal, ha ő a negatív hős. Évente két napot tölt Indianában, azok viszont jóval többet, akiket a közönségnek ki kellene pécézni. Próbáltak belőle kihúzni némi információt, de csak annyit mondott, hogy nem fog negatívan beszélni Kevin Pritchard GM-ről.

Doc Rivers annyit mondott az esetről, hogy őt azért némileg meglepte a fogadtatás - nem tudta, hogy ilyen negatív érzelmeket táplálnak az indianaiak George irányába, és hogy még most is tart ez a dolog, de gyorsan egyértelművé vált, hogy ez a helyzet.

Azt láthattátok már ma reggel, hogy Derrick Rose győztes dobásával verte a Detroit Pistons a New Orleans Pelicanst. A mérkőzés után Rose annyit mondott, hogy arra született, hogy ezt csinálja. Ez a feladata, és ez volt az egyik oka annak, hogy leigazolta őt a Pistons.

A Cleveland Cavaliers erőcsatára, Kevin Love újra a cserepletykák egyik főszereplője, de elmondása szerint semmi nem változott - ugyanaz a helyzet, ami mindig is volt, mióta a Cleveland játékosa: egyfolytában ott szerepel a neve az ilyen hírekben. Ha a csapat úgy dönt, hogy megválik tőle, az is a liga része, ezzel tisztában van. Kevin O'Connor (The Ringer) egyébként úgy tudja, hogy Love-nak konkrét célállomása van: a Portland TrailBlazershez akar kerülni.

O'Connor hozott egy másik pletykát is: az újságíró értesülései szerint az Oklahoma City Thunder elérhetővé tette Chris Pault, Danilo Gallinarit és Steven Adamst is. Arról volt már szó a napokban, hogy a Thunder hajlandó átvenni nagy és hosszú szerződéseket is, amennyiben fiatalt vagy picket kap cserébe.

A Las Vegas-i oddsmesterek nem alszanak: kijöttek az esélyek a New York Knicks vezetőedzői posztjára. Vegas szerint Mark Jackson kinevezésére van a legnagyobb esély (5 az 1-hez adják), mögötte Kenny Smith (6 az 1-hez) található - a teljes listát ezen a linken találjátok!

A New Orleans Pelicansnél lehet egy nagy visszatérő: a hírek szerint Derrick Favors holnap este újra pályára léphet, csapata a Milwaukee Bucksszal néz majd farkasszemet - november 16. óta nem játszott.

A végére pedig LeBron James maradt, aki Dave McMenaminnel (ESPN) beszélgetett arról, hogy a 2011-es döntő megtanította, mennyire fontos a játék mentális oldala. Tudta, hogy nem lesz elég csak a fizikális adottsága ahhoz, hogy bajnok legyen, de emellett elveszítette a játék iránti szeretetét is, akkora nyomás volt rajta, és annyira figyelték minden lépését - ebből tudta, hogy a mentális részben fejlődnie kell. McMenamin megkérdezte, hogy motiválta-e az, hogy többen is azt mondták a 17. szezonja előtt, hogy a játéka minősége elindult lefelé. James felsorolt sok más dolgot is, ami motiválta, de hozzátette, hogy természetesen ez is segítette.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus