Hírmorzsák 2019-12-16 (13:30)

Chris Paul valószínűleg marad a Thundernél, D'Angelo Russell pedig a Warriorsnál - legalábbis ebben az idényben. A Raptors Giannisra akar rámenni, mindent ennek rendel alá. Masai Ujiri ára minimum két első körös pick. Kevin Love-ért nem sokat kaphat a Cavs. Michael Porter Jr. érinthetetlen. Többen is érdeklődnek Jrue Holiday és JJ Redick iránt. A Lakers és a Clippers még mindig akarja Andre Iguodalát, a Rockets már feladta. A Houston jelen korszaka ezen a szezonon múlhat. Luka Doncic pár hetet kihagy.

Kezdjünk Adrian Wojnarowski (ESPN) pletykáival. Az újságíró úgy tudja, hogy sem Chris Paul, sem az Oklahoma City Thunder "tábora" nem számol azzal, hogy az irányító még ebben az idényben új csapathoz kerül - talán a nyáron, mikor 1-gyel kevesebb (kettő) év lesz már csak a szerződéséből. Paul egyelőre jól játszik, úgyhogy megbékéltek azzal, hogy marad (egy ideig).

A Golden State Warriors valószínűleg szintén nem fog lépni D'Angelo Russell frontján. Mivel idén hard capje van a San Francisco-i klubnak, így limitáltak a lehetőségeik, nyáron viszont a pickkel és Russell-lel elég komoly pakkokat tehetnek össze, ha lépni akarnak.

A Toronto Raptors nem fog semmit csinálni, ami elronthatja az esélyét arra, hogy 2021 nyarán leigazolhassa Giannis Antetokounmpót. Wojnarowski szerint a kanadaiak ennek rendelik alá ezt a szezont, illetve a következőt is, igaz, Fred VanVleetet meg akarják tartani - ő jövő nyáron korlátozott szabadügynök lesz.

Ian Begley (SNY.tv) úgy tudja, hogy ha Masai Ujirit meg akarja szerezni valaki a nyár során (jövőre még élő szerződése van a Raptorsszal), akkor minimum két első körös pick az ár, amit ki kell fizetni érte.

Woj értesülései szerint Kevin Love kész arra, hogy távozzon a Cleveland Cavalierstől, de az ohiói franchise nem sokat várhat érte cserébe. Talán egy védett első körös, illetve 1-2 lejáró szerződésű kosaras lehet az ára, de ennél sokkal többet nem kaphat a Cavs.

A Denver Nuggets érinthetetlennek tekinti Michael Porter Jr.-t. Bár Porter teljes egészében kihagyta az előző szezont, és idén is nagyon ad hoc a játékideje, a coloradói alakulat a jövő csapatának erőcsatárát látja a tavaly draftolt fiatalban, ezért hiába akarják őt vinni többen is, nem eladó.

Wojnarowski mellett Zach Lowe (ESPN) hozta a hírt, hogy több klub is érdeklődik a New Orleans Pelicans hátvédei, Jrue Holiday és JJ Redick iránt. A hírek szerint Holiday maradni akar a csapatnál, de pályafutása azon pontján van, hogy nem feltétlenül akar egy újabb rebuildben részt venni.

Szintén a két ESPN-es jelentette, hogy a Los Angeles Lakers és a városi rivális Los Angeles Clippers továbbra is szeretnék megszerezni Andre Iguodalát. A Memphis Grizzlies még mindig kivár - mint ismert, az együttes nem akarja kivásárolni AI2-t. Iguodala a Houston Rocketsnél is képben volt, de a hírek szerint Daryl Morey GM feladta, hogy meg tudja szerezni a swingmant.

Wojnarowski azt mondta, hogy ez a szezon határozhatja meg a Houston jelen korszakát, ezért mindent meg fog tenni Morey azért, hogy a lehető legjobb helyzetbe hozza a csapatot, erősíteni akar.

A végére pedig Luka Doncic maradt, aki Tim MacMahon (ESPN) információi szerint pár hetet kihagy a bokasérülése miatt.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus