Hírmorzsák 2019-12-22 (19:30)

Hassan Whiteside úgy érzi, ő védi a legjobban a gyűrűt az egész NBA-ben. Majdnem két éve nem volt olyan nézett alapszakaszmeccs, mint a mostani Bucks-Lakers. Vince Carter megelőzte John Stocktont a játszott meccsek listáján. Moe Wagner egy, Matisse Thybulle két hetes kihagyásra kényszerül. John Collins holnap este visszatérhet. A Sixers 1 évre kitiltotta az Isaiah Thomast hergelő szurkolókat.

A Portland TrailBlazers centere, Hassan Whiteside a Minnesota Timberwolves ellen 7 dobást blokkolt, majd kijelentette, hogy úgy érzi, ő a legjobb rim protector a ligában - az a játékos, aki a legjobban védi a gyűrűt. Whiteside hozzátette, hogy szerinte ez nem is kérdés, a közelében nincs senki.

A péntek hajnali Milwaukee Bucks - Los Angeles Lakers összecsapást 2.8 millióan nézték a Turner Sports adatai szerint. A csatorna szerint 2018. január 15. óta nem volt ilyen nézett alapszakaszmeccs - akkor a Golden State Warriors és a Cleveland Cavaliers találkoztak egymással.

Az Atlanta Hawks veteránja, az utolsó szezonját töltő Vince Carter megelőzte John Stocktont a lejátszott alapszakaszmérkőzések listáján, és már a negyedik helyen áll 1505 találkozóval. Dirk Nowitzki 1522 meccsel áll a harmadik helyen még befogható távolságban, Kareem Abdul-Jabbar (1560) és Robert Parish (1611) már látótávolságon kívül vannak, ha Carter tényleg visszavonul az idény végén.

Az is a Hawkshoz tartozik, hogy John Collins letöltötte 25 meccses eltiltását, így holnap este, a Cleveland elleni visszatérhet.

Jöjjenek a sérülések. A Washington Wizardsnál Moe Wagner legalább egy hetet kihagy bokasérülése miatt. A Philadelphia Sixersnél pedig Matisse Thybulle lesz kénytelen két hetet az oldalvonal mellett tölteni - az újonc játékos jobb bokája kificamodott és csontzúzódása is van.

A végére pedig ezúttal a Philadelphia Sixers maradt, amely Keith Pompey (Philadelphia Inquirer) forrásai szerint 1 évre kitiltotta a Wells Fargo Centerből azt a két drukkert, akik obszcén szavakkal illették, inzultálták a Washington Wizards irányítóját, Isaiah Thomast. Mint arról reggel már volt szó, a két szurkoló a Wendy's jégrémpromója miatt próbálta zavarni a játékmestert büntetőnél - kicsit túlzásba vitték a dolgot.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus