Hírmorzsák 2020-01-11 (12:00)

A Pacers egyelőre nem akarja elcserélni Myles Turnert. A Knicks érdeklődik Andre Drummond iránt. A Lakers hosszabbított Rob Pelinkával, Kobe Bryant dicsérte egykori ügynöke munkáját. Norman Powell holnap este visszatér, Paul George holnap este sem játszik. Spencer Dinwiddie tőzsdei befektetési alapja mégis létrejön hétfőn.

Zach Lowe (ESPN) forrásai szerint az Indiana Pacers egyelőre minden Myles Turner iránt érdeklődő együttest visszautasított, a klub nem akarja elcserélni a centert. Turner jövője folyamatos kérdés Domantas Sabonis jelenléte miatt, a vezetőség azonban szeretné látni, hogyan játszik a csapat Victor Oladipo visszatérését követően.

Shams Charania (The Athletic) jelentette, hogy a New York Knicks érdeklődik Andre Drummond iránt, ám egyelőre nem nagyon haladnak előre a tárgyalások a Knicks és a Detroit Pistons között. Az autóvárosiak fiatal játékost és draftpicket akarnak a centerért, a New Yorknak pedig 7 draftjoga van a következő két évre, de nem siet sehova, nem feltétlenül kell kiszórnia ezeket a pickeket - pont egy olyan játékosra, akit nyáron amúgy is le lehet majd igazolni.

Volt egy hosszabbítás: Rob Pelinka új szerződést kapott a Los Angeles Lakerstől - GM és alelnök is egyben most már. Kobe Bryant a Showtime "All The Smoke" című adásában elmondta, hogy szerinte Pelinkát nagyon dicsérni kellene, mert rengeteg savat kapott. Sokszor beszélgetnek, de nem egy-egy húzásáról, hanem arról, hogy maradjon az általa kijelölt úton, és ne foglalkozzon az állandó támadásokkal. Bryant szerint fantasztikusan dolgozott Pelinka az elmúlt két évben, hogy ezt a mostani gárdát hozta össze abból a keretből, amelyben egy csomó, fölösegesen nagy szerződés volt.

Arról tegnap este volt már szó, hogy Pascal Siakam a jövő héten térne vissza ágyéksérüléséből, Torontóban azonban van másik visszatérő is: Norman Powell már holnap, a San Antonio Spurs ellen pályára lép. A Los Angeles Clippersnél Paul George vasárnap este, a Denver Nuggets ellen sem játszik majd combhajlító-húzódása miatt, de Doc Rivers vezetőedző elmondása szerint nincs nagy baj, hamarosan újra bevethető lesz a kiscsatár.

A végére pedig a Brooklyn Nets irányítója, Spencer Dinwiddie maradt, aki január 13-án hivatalosan is elindítja tőzsdei befektetési alapját. Az NBA szóvivője, Mike Bass azt mondta Shams Charaniának, hogy Dinwiddie képviselői plusz információval látták el a ligát, és másképp hozzák létre ezt az alapot, mint az eredeti verzió - most vizsgálják, hogy ez megfelel-e a liga szabályzatának.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus