Hírmorzsák 2020-01-13 (11:00)

A Pistons a Knickshez cserélné Andre Drummondot Julius Randle-ért és Frank Ntilikináért? Trae Youngnak combhajlító-húzódása van. Richaun Holmes 2-3 hetet kihagy (váll). Thomas Bryant, Bradley Beal, Kyrie Irving, Pascal Siakam és Norman Powell is visszatértek - előbbi kettő perclimiten lesz még egy ideig. Változás a Cavs keretében.

 

Vince Ellis (Detroit Free Press) lehozta azt, amit korábban már mások is: több csapat is érdeklődik a Detroit Pistons centere, Andre Drummond iránt. Ellis annyit hozzátett azért, hogy forrásai szerint a Detroit megpróbált egy cserét kezdeményezni a New York Knicksnél - többek között Julius Randle-t és Frank Ntilikinát akarták Drummondért. A center a nyáron maximum szerződéshosszabbítást akart a klubtól, de az autóvárosiak ennél jóval kisebb ajánlatot tettek Drummond elé, amit visszautasított.

Térjünk át a sérülésekre. A Sacramento Kings magasembere, Richaun Holmes 2-3 hétre kiesett a jobb válla miatt. A Washington Wizards centere, Thomas Bryant visszatért, miután 6 hetet kihagyott fáradásos törés miatt - Bradley Beal is játszott, de Scott Brooks vezetőedző elmondása szerint mindketten perclimiten lesznek még egy ideig.

A Toronto Raptorsnál nemcsak Norman Powell, hanem Pascal Siakam is újra pályára lépett - Marc Gasol maradt a sérültlistán. A Brooklyn Netsnél Kyrie Irving megint bevethető volt, rögtön 21 pontot szórt, miután 26 találkozóról hiányzott vállsérülése miatt. Irving annyit mondott a meccs után, hogy imádja a játékot, nagyon hiányzott neki a kosárlabda. A Hawksnál Trae Youngnak meghúzódott a combhajlítója, ezért nem lépett pályára ma hajnalban.

A végére pedig a Cleveland Cavaliers maradt, amely kitette keretéből Levi Randolphot.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus