Hírmorzsák 2020-03-06 (12:30)

Dion Waiters a Lakersnél folytatja. A Knicks érdeklődik Chris Paul iránt. A Rockets Luc Mbah a Moute-t nézegeti. Marcus Smartot 35.000 dollárra büntette a liga. Dragan Bender még 10 napra marad a Warriorsnál.

Tegnap este megegyezett egymással a Los Angeles Lakers és Dion Waiters, a dobóhátvéd a szezon végéig szóló szerződést kötött az aranysárga-lilákkal.

Frank Isola (The Athletic) forrásai szerint a New York Knicks a nyáron cserélhet Chris Paulért, a csapat érdeklődik a játékmester iránt. Mint ismert, Paulnak nagyszerű éve van, viszont 34 éves, és még két év hátra van szerződéséből, melyek során több mint évi 40 millió dollárt fog keresni.

Kelly Iko (The Athletic) hozta a hírt, hogy a Houston Rockets hétfőn privát edzésen megnézte Luc Mbah a Moute-t. A kiscsatár legutóbb az előző idényben szerepelt az NBA-ben, még a Los Angeles Clippers játékosaként, de bal térde megsérült, és többször is műtötték.

A liga 35.000 dolláros büntetést szabott ki a Boston Celtics hátvédjére, Marcus Smartra, akit úgy kellett visszafogni a Brooklyn Nets elleni találkozón, olyan heves vitába keveredett a játékvezetőkkel. Azért lett ilyen sok a pénz, mert nem ez volt Smart első ilyen esete.

A Golden State Warriors egy második 10 napos szerződést is adott Dragan Bendernek - a horvát magasember 6 meccsen 7.5 pontos és 6.5 pattanós átlagokat hozott a San Francisco-i gárdánál.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus