Hírmorzsák 2020-03-30 (20:30)

Giannis Antetokounmpo szerint James Hardent a legnehezebb fogni a ligában. A Nets egy harmadik sztárért elcserélné fiataljait? Kevin Durant és Kyrie Irving nagynevű vezetőedzőt akar a Brooklyn élére. A Knicks szeretné megtartani Mo Harklesst. Daryl Morey szerint a Rockets már a Nuggets elleni PO-párharcra készül. Darko Milicsics meglepően visszafogottan válaszolt Carmelo Anthony froclizására. Paul Pierce-t érdekli a BIG3 valóságshow-szerű tornája.

A Milwaukee Bucks sztárja, Giannis Antetkounmpo egy Instagram Live bejelentkezésben megkapta a kérdést, hogy szerinte kit a legnehezebb fogni a jelenlegi NBA-ben, amire annyit válaszolt, hogy szerinte James Hardent. Mint ismert, a két sztár között volt némi szóbeli adok-kapok a szezon során, miután az elmúlt évben ők voltak az MVP cím legnagyobb várományosai - végül a görög nyert.

Brian Windhorst (ESPN) a podcastjében azt mondta, hogy Sean Marks GM eddigi megnyilatkozásai és a Brooklyn Nets deadline előtti mozgolódásai miatt úgy gondolja, hogy a Nets az off-szezon során megpróbál majd szerezni egy harmadik sztárt. Az világos, hogy akarnak még egy nagy játékost Kyrie Irving és Kevin Durant mellé - az nézőpont kérdése, hogy Caris LeVertet annak tekintik-e vagy sem. LeVert mellett Jarrett Allennek és Spencer Dinwiddie-nek is komoly csereértéke lehet, Windhorst pedig Bradley Bealt és Jrue Holidayt említette, mint potenciális célpontokat.

Windhorst arra is kitért, hogy egy nagynevű edző is kell majd ahhoz, hogy a Netsnek igazán komoly tervei lehessenek a jövőre nézve - ráadásul Windhorst úgy tudja, hogy Irving és Durant is egy, már bizonyított trénert akarnak a kispadra.

Marc Berman (New York Post) információi szerint a New York Knicks szeretné megtartani Mo Harklesst hosszútávon is - lejár a szerződése a szezon végén. Berman forrása szerint Harkless mindig is a Knicks játékosa akart lenni, és a deadline óta eltelt idő alatt bizonyíthatott a gárda számára - Queensben nőtt fel, ezért kötődik annyira a klubhoz.

A Houston Rockets GM-je, Daryl Morey egy Facebook Live chatben elmondta, hogy nem tudja, mikor, de abban biztos, hogy folytatódni fog az idény. A Denver Nuggets elleni PO-párharcra készülnek, ha esetleg rögtön jönne a PO, bár szerinte nem azonnal a rájátszással nyit majd a liga. Ettől függetlenül ha játszanak is pár meccset, akkor is nagyon valószínű, hogy a Denverrel kell majd összecsapniuk az első körben.

A végére pedig visszatérünk ahhoz az Instagram Live beszélgetéshez, amiről tegnap este már volt szó - Carmelo Anthony és Dwyane Wade diskuráltak több dologról is. Wade elmondta, hogy nem is hallott a draft előtt a második helyen kiválasztott Darko Milicsicsről, amire Anthony annyival felelt, hogy "kicsodáról?". Milicsics egy szerb lapnak annyit reagált erre vonatkozóan, hogy szerencsére Wade-nek és Anthonynak sikeres karrierje volt, neki nem. Nem gyerekek már, hanem felnőttek, így tudniuk kell, hogy az élet tele van hullámvölgyekkel - nem kell ítélkezni felette annak, aki nem járta végig azt az utat, amit neki kellett. Elismerte Wade-ék eredményeit, a további élethez pedig sok sikert és kevesebb ítélkezést kívánt a két érintettnek.

A végére pedig Paul Pierce maradt, aki elmondta, hogy őt érdekli a BIG3 valóságshow-s 3-3 tornája. Mint ismert, Ice Cube ligája egy 16 játékosos, "bentlakásos" tornát tervez a koronavírus miatt.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus