Hírmorzsák 2020-04-20 (11:00)

Jimmy Butler kosárpalánkokkal és gyűrűkkel látja el csapattársait. Channing Frye szerint egy hónap kell majd, mire a játékosok formába lendülnek. RJ Barrett előtt szép jövő állhat két játékosmegfigyelő szerint is. Dwyane Wade Michael Jordannel játszott volna együtt leginkább a legendák közül. Danilo Gallinari szívesen vonulna vissza az Olimpia Milanótól. Walter Tavares várja, hogy visszatérhessen az NBA-be.

A Miami Heat legendája, Dwyane Wade a Bleacher Reportnak adott interjújában elmondta, hogy LeBron James és közte nem csak barátság alakult ki, hanem egyenesen testvériségnek lehet tekinteni kettejük viszonyűt. 2010-ben azért döntöttek úgy, hogy összeállnak, mert bajnoki címeket akartak nyerni. Megkérdezték tőle, hogy ki az a legenda, akivel szívesen együtt játszott volna, ha lehetősége adódik rá, amire Michael Jordant felelte.

A korábban az NBA-ben játszó Channing Frye a Talkin Blazers podcastben elmondta, hogy ha ma elkezdődne az idény, akkor legalább egy hónap kellene a játékosoknak, mire formába lendülnek. Frye szerint egy hónapig csak dobálnának a kosarasok, ezt jelentené a formába lendülés, hiszen sokan két hónapja nem tudnak kosarazni. Azt is hozzátette az egykori vajkezű magasember, hogy nem tudni, ki mennyit edz - egészen biztosan lesznek olyanok, akik elhízva érkeznek vissza majd.

Ira Winderman (South Florida Sun-Sentinel) értesülései szerint a Miami Heat sztárja, Jimmy Butler az összes csapattársának vett egy-egy kosárpalánkot és gyűrűt, már akinek nem volt otthon egyébként - Butler jó vezérként próbálja biztosítani, hogy mindenki tudjon otthon játszani, amíg a jelenlegi korlátozások vannak. A Heat a múlt héten jelentette be, hogy nem minden játékosnak van otthon lehetősége játszani.

Mike Vorkunov (The Athletic) egy, nyugati konferenciában dolgozó játékosmegfigyelővel beszélgetett a New York Knicks újoncáról, RJ Barrettről. A scout azt mondta, hogy szerinte szép jövő áll Barrett előtt, ha a Knicks megfelelően kezeli, és megad neki mindent, hogy fejlődhessen. Abban nem biztos a játékosmegfigyelő, hogy a dobóhátvéd lesz Barrett posztja hosszútávon, viszont komoly versenyszellem van benne, ami nem mindenkiben látható a mai fiatalok közül. Egy másik scout szerint nem lesz kiemelkedő playmaker Barrettből, de folyamatosan be tud jutni a festékbe, ami jó a jövőre nézve. Azt mindkét érintett kiemelte, hogy dobásban fejlődnie kell a tavalyi draft 1/3-asának, akár a külső dobásokat, akár a büntetőket nézzük.

Az Oklahoma City Thunder kiscsatára, Danilo Gallinari ugyan még nem gondol a visszavonulásra, de a Radio Rai 1-nek azt nyilatkozta, hogy nagyszerű befejezése lenne pályafutásának, ha az utolsó pár évet az Olimpia Milanónál tölthetné, és Euroliga-győzelmet ünnepelhetne a csapattal. Mint ismert, Gallinari az NBA előtt is Milanóban kosarazott - úgy tűnik, karrierje végére visszatérne hazájába.

A korábban az NBA-ben is megforduló Walter Tavares azt mondta a portugál DTudo1Poco lapnak, hogy mindig várja a lehetőségét, hogy visszatérjen a ligába, hiába van 5 éves szerződése a Real Madriddal. Tavares persze gyorsan hozzátette azt is, hogy jelenleg csak a Realra koncentrál.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus