Hírmorzsák 2020-04-23 (11:30)

Fred VanVleet szerint mindenki a legrosszabbra készül, de a pénz miatt nem lepné meg a szezon folytatása sem. Michael Malone szerint a Nuggetsnél is mindenki arra vár, lesz-e még 2019/20-as idény vagy sem. Chris Paul úgy érzi, legalább 3-4 hét felkészülési idő kell a játékosoknak. James Dolan felépült a koronavírusból. A bíróság elutasította Kawhi Leonard keresetét a Nike ellen. RJ Hampton kicsúszik a Top10-ből a drafton? Három európai játékos is bejelentkezett a börzére.

A Toronto Raptors hátvédje, Fred VanVleet tegnap azt nyilatkozta az újságíróknak, hogy mindenki a legrosszabbra készül: arra, hogy törlik az idényt. A játékosoknak, a tulajdonosoknak és az egész ligának meg kell tenniük mindent, hogy a lehető legjobban vészeljék át ezt a csapást, és hogy a lehető legjobban folytatódhasson az NBA. VanVleet szerint ha a liga az egészséget, a játékosok és a nézők biztonságát tartja szem előtt, akkor a vírus diktál, és jelenleg nem túl jók az esélyeik a szezon folytatására. Itt jön be azonban a pénz, ami miatt biztos abban a Raptors kulcscseréje, hogy valahogyan megpróbálják majd folytatni az évet. VanVleet szerint minden lehetséges, egyik forgatókönyv sem lepné meg - az sem, ha idő előtt véget érni a szezon, és az sem, ha befejeznék.

A Denver Nuggets vezetőedzője, Michael Malone is tartott egy virtuális sajtótájékoztatót Zoomon, ahol azt mondta, hogy minden játékosuk azt várja, hogy mi fog történni, lesz-e még az idénynek folytatása vagy sem, és ha igen, hogyan fogják lebonyolítani - egyelőre semmire sincs válasz. Malone azt is elmondta, hogy bármikor is térhetnek vissza az edzőtermekbe, ő mindenhonnan azt hallja, hogy legalább 25-30 nap, lényegében egy hónap felkészülési idő kell, mire elindulhat a liga - ez egyébként egybevág Chris Paul kijelentéseivel, amiket ma reggel már olvashattatok.

A New York Knicks tulajdonosa, James Dolan felépült a koronavírusból - azonnal vérplazmát is adott, hogy segítse a koronavírus ellenszerének kifejlesztését

A bíróság elutasította Kawhi Leonard keresetét, miszerint a Nike ellopta tőle a Klaw logót - a bíró indoklása szerint a két kép teljesen más, teljes mértékben különbözik egymástól.

A végére pedig megint maradt a draft. Misko Raznatovic twitteren jelezte, hogy három ügyfele is bejelentkezett az idei börzére: Marko Szimonovics és a 2017-es U18-as Európa-bajnokság MVP-je, Nikola Miskovics a Mega Bemaxban játszottak ebben az idényben, a horvát Darko Bajo pedig a KK Splitnél töltötte a mostani szezont. Sam Vecenie (The Athletic) pedig azt írta legutóbb, hogy a korábban a lotterybe várt RJ Hampton még a 10-en kívülre is csúszhat az idei börzén - nagyobb az esély rá, hogy a 11-20. hely között kel el, mint a Top10-ben. Vecenie szerint Hamptonnak nagyon kellett volna a draft előtti felmérő, hogy javítsa a videók alapján róla kialakult összképet, de erre most nem lesz esélye.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus