Hírmorzsák 2020-05-05 (12:15)

Tom Thibodeau iránt a Nets és a Rockets is érdeklődik. Joe Tsai szerint minden csapat a helyezésétől függően próbálja erőltetni a szezon folytatását. A liga optimistább a szezon befejezésével kapcsolatban. Steve Ballmerék megvették a The Forumot. Tony Parker egy nap szeretne NBA csapat tulajdonosa lenni. A Last Dance legutóbbi két részét átlag 5.5 millióan nézték.

Marc Berman (New York Post) értesülései szerint a Brooklyn Nets és a Houston Rockets is beszáll a Tom Thibodeau-ért folytatott "harcba" - eddig arról volt szó, hogy igazán csak a New York Knicks érdeklődik a jelenleg állás nélkül lévő tréner iránt. Berman úgy tudja, hogy ettől függetlenül a Knicks előnyből indul, hiszen valószínűleg előbb kezdi meg a beszélgetéseket Thibodeau-val, tekintve hogy nem fog bejutni a PO-ba, míg a másik két együttes igen.

A Nets tulajdonosa, Joe Tsai a múlt héten azt mondta egy virtuális konferencián, hogy bár a csapatok különálló egységek, mind a ligához tartoznak, így nagyjából ki van adva, hogy mit mondhat. Az az igazság, hogy mindenki próbálja felmérni, hogy mi lehet a folytatásban. Ott van például a Milwaukee Bucks vagy a Los Angeles Lakers, akik az első helyen álltak, amikor megállt a szezon, jó esélyük volt a bajnoki cím megszerzésére. Ők természetesen játszani akarnak, a játékosok és a tulajdonosi kör is, de ott vannak a liga végében lévő klubok, akiknek nem olyan fontos ez az idény - különböznek a vélemények, és leginkább a csapatok helyezésétől függ, hogy ki mennyire akar játszani.

Shams Charania (The Athletic) forrásai szerint a múlt héten volt a legoptimistább az NBA (és az MLB) is a szezon folytatásával kapcsolatban, az előtte lévő héten viszont pesszimizmus uralkodott mindkét bajnokságban. Charania hozzátette, hogy soha nem látott időket élünk jelenleg - Adam Silverék persze szeretnék kontroll alatt tartani a helyzetet, de ez jelenleg lehetetlen. Szintén Charania hozta a hírt, hogy a liga és a játékosok támogatják a Mayo Clinic kutatását, amiben a koronavírusból felépült emberekben található antitesteket vizsgálják - a vérvizsgálatok kulcsszerepet játszhatnak az ellenszer megtalálásában.

Steve Ballmer cége hivatalosan is megvette 400 millió dollárért az Inglewoodban található The Forum csarnokot az MSG-től - ezzel elhárult az egyik legnagyobb, potenciális akadály a Los Angeles Clippers új, inglewoodi stadionjának felépítése elöl.

A San Antonio Spurs legendája, Tony Parker Marc J. Spearsszel (The Undefeated) beszélgetett arról, hogy ismeri Amerikát, nincs baja a folyamatos utazgatásokkal, úgyhogy az az álma, hogy egy nap NBA csapat tulajdonosa legyen - mint ismert, Parker jelenleg az ASVEL Lyon-Villeurbanne-t birtokolja, és az Olympique Lyon leendő elnöke. Most egyelőre más céljai vannak a francia befektetőcsoportjának, de teljesen reálisnak tartja, hogy 5-10 évben belül megvegyenek egy NBA franchise-t - mindig is szeretett nagyokat álmodni.

A végére pedig a Last Dance maradt, melynek ötödik és hatodik epizódját átlagosan 5.5 millión nézték - az első hat részt átlagosan 5.8 millióan követték.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus