Hírmorzsák 2020-05-26 (09:30)

George Karl visszatérne az NBA-be vezetőedzőként. Charles Barkley a Turneres főnökétől úgy tudja, hogy biztosan folytatódik az idény. Michele Roberts minden csapatot felkeres, hogy elmagyarázza, melyik szezon-forgatókönyv milyen anyagi vonzatokkal jár. A Hornets is ma nyitja meg edzőközpontját. Patrick Ewing jól van, hazaengedték a kórházból.

A Georgetown Egyetem vezetőedzője, a New York Knicks legendája, Patrick Ewing jobban van, és hazatérhetett a kórházból - ezt fia, Patrick Ewing Jr. közölte twitteren. Mint arról a múlt hét végén írtunk, az egykori center koronavírusos.

Charles Barkley az ESPN "The Paul Fennenbaum Show" című műsorának vendége volt, ahol elmondta, hogy az NBA jövő héten döntést hoz a szezon folytatásával kapcsolatban, de 100%-ig biztos abban, hogy játszani fognak. Szerinte a baseball- és a hokiliga is folytatódni fog, az amerikai foci meg hátradőlve figyelheti egyelőre az eseményeket. Barkley azt is elmondta, hogy mindezt onnan tudja, hogy beszélt a főnökével a Turnernél - itt szakkommentátor már hosszú évek óta. Forrásai szerint vagy Las Vegasban és Floridában, vagy csak utóbbi helyszínen folytatódik az NBA idény.

Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette, hogy a Játékosok Szakszervezetének vezetője, Michele Roberts csapatról csapatra felkeresi a játékosokat, hogy mindenkivel beszélhessen a szezon további részéről - ez is mutatja, hogy egyre közelebb a visszatérés. Roberts a hírek szerint felvázolja mindenkinek, hogy milyen formátumokban folytatódhat a szezon Orlandóban, majd elmondja, hogy egy-egy forgatókönyv milyen anyagi vonzattal jár - a legvalószínűbb az, hogy a Disney Worldben játszik majd mindenki, erről is írtunk a napokban.

Ugyanehhez a témakörhöz kapcsolódik, hogy a Charlotte Hornets is ma nyitja meg edzőközpontját a Brooklyn Netshez hasonlóan.

A végére pedig a 69 éves George Karl maradt, aki Pat Grahamnek (Associated Press) elmondta, hogy ugyanúgy imádja a játékot, mint korábban, és ha megfelelő lehetőség adódna, visszatérne az NBA-be vezetőedzőként. Karl többször is megküzdött már a rákkal, és elmondása szerint tudja, hogy nagyobb az esélye így, hogy újra az legyen, de saját bevallása szerint 15-20 éve nem volt ilyen jó egészségi állapotban.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus