Hírmorzsák 2020-05-30 (10:30)

Bradley Beal a tisztelet jelének veszi a cserepletykákat. Michele Roberts nagyon elégedett azzal, ahogyan Chris Paul dolgozott a Játékosok Szakszervezetében a leállás alatt. Jövő csütörtökön dőlhet el, hogy milyen formában folytatódik az idény. A Celtics jövő hétfőn, a Bulls jövő szerdán nyit ki, a Wizards és a Knicks már megtette ugyanezt.

Amint arról ma reggel volt szó, 20 vagy 22 csapattal folytatódik majd az idény, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy melyikkel - erről jövő csütörtökön szavaznak majd a tulajdonosok.

A Játékosok Szakszervezetének vezetője, Chris Paul heti többször is beszélt Adam Silverrel a leállás alatt, mivel nagyon szerette volna, ha a játékosoknak minél nagyobb befolyásuk van a saját sorsukra. Paul állandó kapcsolatban van az NBPA másik vezetőjével, Michele Roberts-cel is, aki elmondta, hogy az OKC irányítója mindig rendelkezésre állt, amikor keresték őt, ami nagyon fontos dolog. Roberts szerint a kosarasok most sokkal jobban belefolynak az ügyekbe, ami Paulnak köszönhető. A játékmester soha nem hagyja, hogy egy felmerülő témát ne beszéljenek át, és arra is odafigyel, hogy mindenkinek meghallgassák a véleményét - Roberts szerint ugyanolyan jól átlátja ezt a helyzetet Paul, mint a pályát a meccseken.

A Boston Celtics bejelentette, hogy hétfőn megnyitja edzőközpontját az önkéntes egyéni edzésekre. A Washington Wizards tegnap nyitotta ki kapuit, ugyanez megtörtént a New York Knicksnél is, a Chicago Bulls pedig bár nem nyitott ki csütörtökön, jövő szerdán megteszi ezt. Így már csak a San Antonio Spursnél, a Golden State Warriorsnál és a Detroit Pistonsnál nem történt még bejelentés sem.

A Wizards sztárja, Bradley Beal Ramona Shelburne-nel (ESPN) beszélgetett a róla szóló cserepletykáról. Beal azt mondta, hogy nem először hall ilyenről, és nagyon érdekes ez számára, de a tisztelet jelének veszi, hiszen arról szól, hogy jó dolgokat csinál, mások vele akarnak játszani. Beal szerint hihetetlen érzés, hogy Kyrie Irving és Kevin Durant vele akarnak együtt kosarazni, másfelöl nem tudni, mennyi ennek az igazságtartalma, vagy mennyi ennek az esélye, hogy összejöjjön. Megállapodott a fővárosban, elkötelezte magát Washington és az ottani emberek irányába, szeret ott lenni, és sokkal jobban örülne neki, ha ott sikerülne győzelemre vezetni az együttest, mint annak, ha másik gárdához kellene csatlakoznia ennek eléréséhez.

Ettől függetlenül azt is elmondta, hogy hazudna, ha azt mondaná, nem gondolt bele, hogy milyen lenne Duranttel és Irvinggel játszani. Jelenleg azonban csak arra koncentrál, hogy újra együtt kosarazhasson John Wall-lal. Szeretné, ha társa újra azon a szinten játszana, ahol korábban - főleg mivel ő feljebb lépett egy-két lépcsőfokkal. Látni akarja, hogy mit érhetnek el együtt, és nagyon örül neki, hogy Wall újra egészséges, és hogy rengeteget dolgozik.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus