Hírmorzsák 2020-07-12 (19:30)

Kijöttek az oddsok a PO-ért küzdő csapatokra - keleten nem sok esélyt adnak a play-inre sem, nyugaton Grizzlies-Pelicans párharcot várnak a 8. helyért. Jaylen Brown szerint a Celtics csak a közös célra koncentrál. Giannis Antetokounmpo szerint eljött az idő, hogy befejezzék, amit elkezdtek. A Nets közel áll Lance Thomas szerződtetéséhez. LaMelo Ball leginkább a Knicksnél szeretne játszani. Hárman újabb játékos hiányzik a Wizardstól. A Heatnél Bam Adebayo és Kendrick Nunn lehetnek koronavírusosak Derrick Jones Jr. mellett. JR Smithnek szóltak, hogy fejezze be az élő bejelentkezést a Disney Worldből.

A Brooklyn Nets újabb játékos megszerzéséhez van közel: Alex Smith (SNY.tv) forrásai szerint Lance Thomas is csatlakozhat a New York-i együtteshez. A 32 éves kosaras legutóbb a Knicksnél játszott a 2018/19-es idényben, és Jamal Crawford, Michael Beasley és Donta Hall után ő lenne a negyedik, akit csak a buborékra és az amiatt visszalépő játékosok helyére igazolna a Nets.

Maradjunk a megemlített Knicksnél: Ian Begley (SNY.tv) úgy tudja, hogy az idei drafton Top5-be várt LaMelo Ball leginkább a New Yorknál szeretne játszani, több gárda is így gondolja - ezt egyébként LaVar Ball meg is erősítette.

A Washington Wizardsnál újabb hiányzók vannak, hárman nem utaztak el a csapattal Orlandóba. Közülük Garrison Mathews személyes okok miatt nem tartott a többiekkel, Thomas Bryant és Gary Payton II viszont pozitív koronavírustesztet produkáltak, ezért nem mehettek a buborékba. Azt egyelőre nem tudni, mi lesz a sorsuk, játszani fognak-e, Scott Brooks vezetőedző nem kommentálta az eseményeket.

A Miami Heatnél úgy néz ki, hogy Bam Adebayo és Kendrick Nunn koronavírusosak Derrick Jones Jr. mellett. Egyelőre csak utóbbi kiléte biztos, azt kommunikálták a felek, de Goran Dragic a csapat pénteki edzése után azt mondta, hogy reméli, Adebayo és Nunn minél hamarabb csatlakozni tudnak hozzájuk - ebből valószínűsíthető, hogy a két meg nem nevezett koronavírusos játékos a Dragic által "óhajtott" két kosaras.

A Boston Celtics swingmanje, Jaylen Brown pénteken tartott sajtótájékoztatót Zoomon keresztül, ahol elmondta, hogy csapattársaival csak egy célra koncentrálnak, a közös céljukra. Nem akarnak panaszkodni - csak arra figyelnek, amire befolyásuk van, és arra akarják fordítani az energiájukat, amiért az orlandói buborékba érkeztek.

A Milwaukee Bucks is elkezdte a tréningeket, Giannis Antetokounmpo magyar idő szerint ma hajnalban jelezte is, hogy mennyire jó visszatérni, és ideje, hogy befejezzék, amit elkezdtek - mint ismert, a Bucks vezette a ligát a leálláskor.

Tegnap láthattátok, hogy többek között JR Smith is megmutatta a világnak, milyen körülmények között laknak a Disney Worldben. Smith idő előtt búcsúzott Instagram követőitől, miután nem éppen baráti hangnem szóltak neki, hogy fejezze be a Live-ozást, mert túl sok mindent mutat meg. Valójában az is szerepet játszhatott abban, hogy leállították, hogy elég sok mindent kritizált - az ételt, amit kapnak a hotelszobában, és azt is, hogy nincs takaró az ágyon.

Kijöttek az oddsok a PO-ért küzdő csapatokra. Az nagyon keveset fizet az amerikai fogadóirodáknál, hogy az Orlando Magic bekerül a rájátszásba (1.02), az sem sokkal többet, hogy a Brooklyn is ott lesz (1.03), nyugaton pedig a Memphis Grizzliesre (1.71) és a New Orleans Pelicansre (3.5) fizetnek a legkevesebbet, és még a Portland TrailBlazersre adnak viszonylag kis pénzt (5.2). A bejutásra és a lemaradásra adott oddsokat ezen a linken találjátok, az oddsváltót pedig ezen a linken éritek el.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus