Hírmorzsák 2020-10-08 (13:30)

Goran Dragicra nem számíthat a Heat. Ismét a Black Mamba mezeket veszi elő a Lakers - ebben akarnak bajnokok lenni Davisék? Jimmy Butler szerint továbbra is szinte tökéletes meccs kell tőlük a sikerhez. Újabb díjat zsebelt be Montrezl Harrell. A Warriorsnak kellene Dwight Howard. Fren VanVleetet és Jerami Grantet nézegeti a Suns. Változik a vezetőség Phillyben,

Goran Dragic minden bizonnyal nem tér már vissza ebben a nagydöntőben - az ötödik meccsen szinte biztosan nem játszik, de ha ott nyer és életben marad a Miami Heat, a szlovén irányító akkor sem valószínű, hogy játszhat később, ugyanis alig javul az állapota. Az ötödik meccsre az állapota hivatalosan továbbra is "doubtful".

A Lakers egyébként ismét a Black Mamba mezben fog játszani az ötödik meccsen - mint ismert, ez a Kobe Bryant tiszteletére viselt szerelés, amelyben eddig 4-0-ra áll a gárda a rájátszásban. Anthony Davis szerint ebben a mezben Bryantet képviselik, érte küzdenek, érte akarnak nyerni - ebben lehetnének bajnokok, ha ezt megteszik szombat hajnalban.

Jimmy Butler, a Miami vezére elmondta, hogy szerinte tudnak ők jobban is játszani, mint ahogy azt legutóbb tették. Ezt bizonyos időszakokban megmutatták, de kulcsfontosságú hibákat követtek el, amiket megbüntetett a Lakers - továbbra is azt mondja, hogy szinte tökéletes meccs kell tőlük a győzelemhez, ez a negyedik találkozón nem történt meg.

Az NBA kihirdette, hogy Montrezl Harrell nyerte az idei év Hustle Awardját - vagyis úgy ítélték meg, hogy ő tette bele a legtöbb energiát és legtöbb akaratot abba, hogy segítse a csapatát. A díj múltjában olyan játékosok találhatók, mint Marcus Smart, Patrick Beverley és Amir Johnson - a Clippers magasembere az Év Hatodik Embere mellett így még egy díjat begyűjtött erre a szezonra.

Monte Pool (NBC Sports Bay Area) információi szerint a Golden State Warriors center akar szerezni az offszezonban és az egyik célpont a Lakersnék magát újjáépítő, a sorba beálló Dwight Howard lehet. Olyan centert akarnak, aki védekezésben komoly faktor lehet a festékben, nem kér sok pénzt, de azért rutinos - Draymond Green mellett Kevon Looney és Marquisse Chriss bevethető náluk jelenleg itt, úgyhogy elférne az erősítése.

A Phoenix Suns szeretne erősíteni a keretén és bár a buborékban 8-0-t ment a társaság, de természetesen igyekeznek igazolni valaki komolyabbat a szabadügynök-piacról. A hírek szerint Fred VanVleettel és Jerami Granttel is szemeznek, mindketten hozzá tudnának tenni, viszont mindketten elég drágák - VanVleet akár 20 millió dollár/évbe is kerülhet és Grantet is valahova 16 millió környékére lehet belőni.

A Philadelphia 76ersnél szeretnék kicsit átalakítani a vezetőség szerkezetét és felvennének valakit, aki közvetlenül Elton Brand alatt dolgozna - a hírek szerint a kosárlabdáért felelős helyettes elnök, Alex Rucker távozhat. A Chicago Bullsról az a hír járja, hogy a Kris Dunn - Shaquille Harrison párosból maximum az egyiket tartja meg, a Toronto Raptorsnál OG Anunoby jövőjét és jövőbeli szerződését mérlegelik, a Washington Wizards pedig nézegeti Killian Hayest - az előző szezont Németországban töltő hátvéd a drafton érkezhet meg a fővárosba, a Wizards a kilencedik választás jogával húzhatja őt be.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus