Hírmorzsák 2021-08-23 (8:30)

A Cavaliers winget szerezne, míg Larry Nance Jr. iránt több csapat is érdeklődik. Nick Van Exel segédedzőként csatlakozik a Hawks stábjához. DeJon Jarreau two-way szerződést kap a Pacerstől. Feron Hunt és Carlik Jones a Mavericks edzőtáborában.

Chris Fedor (cleveland.com) számolt be arról, hogy milyen hangokat hall a Cleveland Cavaliers háza tájáról. Az újságíró információi szerint winget szeretnének szerezni, és a kiszemeltjeik között van Kyle Anderson és Dillon Brooks és a Memphis Grizzliestől, illetve tárgyaltak már az Atlanta Hawks vezetőivel Cam Reddish megszerzésének a lehetőségéről. Amennyiben a szabadügynökpiacról próbálnának meg erősíteni, Denzel Valentine, Szvatoszlav Mikhailiuk és Garrison Mathews lehet a kiszemeltjük. A Cavaliers továbbá vizsgálja annak a lehetőségét, hogy a profi pályafutását eddig Európában töltő Kevin Pangosnak is szerződést adjon.

A kimenő oldalon többnyire első körös draftjogot kérnek a Cavalierstől azok a csapatok, akikkel eddig tárgyaltak, míg mások Larry Nance Jr. iránt mutatnak érdeklődést, több csapat is ajánlatot tett érte. Kevin Love várhatóan marad a csapat keretében, ugyanakkor nagy valószínűséggel a kispadra szorul, Evan Mobley és Jarrett Allen lehet a csapat két kezdő magasembere.

Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette, hogy Nick Van Exel csatlakozik az Atlanta Hawks edzői stábjához, Nate McMillan segédedzője lesz. Van Exel 2010 és 2013 között dolgozott már a csapatnál, akkor a játékosok fejlesztésével foglalkozott, míg azóta megfordult a Milwaukee Bucks és a Memphis Grizzlies stábjában is, illetve a kettő között egy évig irányította a Dallas Mavericks fejlesztőligás csapatát, a Texas Legends együttesét.

Scott Agness (Fieldhouse Fields) értesülései szerint az Indiana Pacers two-way megállapodásban egyezett meg a drafton el nem kelő DeJon Jarreau-val – jelenleg Amida Brimah és Duane Washington Jr. is ilyen megállapodással van a csapatnál, egyiküket el kell küldeniük ahhoz, hogy új játékossal ilyen szerződést tudjanak kötni.

Feron Hunt és Carlik Jones is meghívót kapott a Dallas Mavericks edzőtáborába. Egyikük sem kelt el az idei drafton, és azt követően mindketten a Mavericks nyári ligás csapatában bizonyíthattak, és a jelek szerint mindketten jó benyomást tettek. Hunt 9 pontot átlagolt Las Vegasban 60,6%-os mezőnymutatóval, míg Jones 14,2 pontot. A Mavericks kerete így készen áll az edzőtáborra, kettejükkel elérték a maximális 20 fős keretlétszámot.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus